Catei anti-stres, surpriza sesiunii pentru studentii UBB si USAMV

Peste o saptamana se va lansa la Vivariul Universitatii “Babes-Bolyai” (UBB) un program unic in Cluj: studentii stresati de examene vor putea sa interactioneze cu caini de terapie pentru a se relaxa.

Programul "Keep calm with dogs" a fost initiat de Institutul de Cercetare a Interactiunii Om-Animal (ICIOA), Asociatia Dog Assist si Vivariul UBB.

“Acest program este destinat tuturor studentilor de la UBB si USAMV care doresc sa-si reduca stresul asociat cu examenele din sesiune prin interactiuni cu caini de terapie sub supervizarea unor persoane special pregatite pentru astfel de activitati asistate de animale”, precizeaza oficialii programului.

Inaugurarea proiectului va avea loc joi, 23 ianuarie, de la ora 12:00 la Vivariul UBB ( str. Clinicilor nr. 5-7)

Pentru ca au initiat un proiect cum nu prea se face pe la noi, bazat de afectiunea si frumusetea cainilor si, mai ales, pentru ca acesta le este adresat studentilor, le spunem Jos Palaria! celor de la ICIOA, Asociatiei Dog Assist si Vivariului UBB.

Foto: casa.acasa.ro

Comentarii

Maria

17.01.2014 11:14

Am auzit de program. Felicitari! Unde e locatia cainilor?

Dana

15.01.2014 14:48

Jos palaria!! ce pacat ca nu mai sunt studenta...
Toata stima pentru cei care au realizat acest proiect.

pensionar sarac

15.01.2014 16:31

Daca asculti minciunile la TV de toti care se numesc oameni politici, ramai repetent si ajungi la psihiatrie.AtATA MINCIUNA NEADEVAR, PROMISIUNI, NU AM AUZIT IN 40 ANI CAT AM AUZIT DIN 1990.Ramaneti cu un caine credincios ,eventual va musca dar nu ajungeti in cimitir.

Adauga comentariu