Câte minciuni încap în sediul Primăriei Cluj-Napoca? Oamenii lui Boc promit că nu vor distruge spațiile verzi din cartierul Mănăștur

În urmă cu câteva zile Ziar de Cluj a prezentat cum Primăria Cluj-Napoca vrea să distrugă singurele spații verzi din cartierul Mănăștur, din zona străzii Aleea Peana. În urma materialului publicat și a insistenței locatarilor, reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca s-au prezentat la fața locului, unde discuțiile s-au terminat cu un șir de promisiuni.

Oamenilor li s-a promis că nu le va fi distrus singurul spațiu verde din cartier. Deși reprezentanții Primăriei au mers să stea de vorbă cu locatarii, unde și-au dat cuvântul că nu vor distruge spațiile verzi pentru a amplasa puncte gospodărești de colectare selectivă a deșeurilor, nu putem să fim siguri că își vor respecta promisiunile.

De ani de zile Boc împreună cu oamenii ce îl reprezintă își fac de cap pe banul public fără a onora dorințele și nevoile clujenilor.

Să ne reamintim cum Tarcea, prezent la emisiuni, promite cu nesimțire de fiecare dată că va rezolva orice problemă. Bineînțeles, rămân doar promisiuni de care domnul Tarcea uită când iese pe ușa studioului.

Sperăm că de aceasta dată, promisiunile făcute locatarilor de pe strada Aleea Peana să fie respectate.  

Citește și: Primăria DISTRUGE SPAȚIILE VERZI pentru a amplasa puncte gospodărești de colectare selectivă a deșeurilor. CETĂȚENII SUNT REVOLTAȚI

 

Adauga comentariu