Catastrofă la Clinica Chirurgie I. Emanuel Ungureanu: "Bolnavii cu cancer sunt trimiși acasă pentru că medicii nu au paturi” VIDEO

În cea mai recentă vizită pe care deputatul clujean, Emanuel Ungureanu, a făcut-o la Clinica de Chirurgie I din Cluj-Napoca, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din cadrul Camerei Deputaților a surprins în imagini dezastrul din această instituție medicală. 

După cum precizează Ungureanu, ”dezastrul acestei clinici, unde au fost salvate mii de vieți, s-a desăvârșit atunci când profesorul Constantin Ciuce a decis să plece în zona medicinii private”.

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a publicat pe o rețea de socializare imagini video din salonul 522 din cadrul clinicii. 

Iată ce a notat acesta:

”Catastrofă!

Salonul 522, priviți imaginea dezastrului unul management iresponsabil intr-unul din cele mai mari spitale din România.

Clinica Chirurgie I din Cluj-Napoca în pragul dezastrului!

După plecarea profesorului Ciuce la Spitalul Regina Maria și a mai multor cadre medicale și asistente, această clinică este într-o situație catastrofală.

Numărul de paturi pentru bolnavi s-a redus de la 75 la 56!!!

Bolnavii cu cancer sunt trimiși acasă pentru că medicii nu au paturi pe care să-i interneze.

Medicii se plâng de lipsa anticoagulantelor, a acelor de sutură”, notează deputatul Ungureanu.

Imaginile surprinse sunt dincolo de orice închipuire.

Iar dezvăluirile sunt pe măsură. 

Ziar de Cluj semnala gravitatea situației din cadrul Clinicii Chirurgie I, acolo unde un întreg etaj a fost ÎNCHIS pe durata lunii decembrie. Cu mari eforturi, situația a fost remediată recent, chiar dacă parțial.

CITEȘTE ȘISituație dramatică din cauza lipsei de personal din spitale. Un etaj întreg al unei unități sanitare s-a închis după ce asistentele au plecat la privat

Adauga comentariu