Cât vor mai circula „hârburile” de tramvaie vechi? Sunt cinci ani de când Primăria a promis 12 tramvaie noi

Comentarii

Sergiu

25.02.2017 13:36

Sa nu uitam si de autobuzele electrice, licitatii anulate si pierderi de vreme...Sau de troleibuzele noi aduse de la Astra Vagoane Calatori cu zeci de probleme, pot enumera daca e cazul.De cand au venit saptamanal este tractat la garaj macar unul,iar recordul pe care l-am vazut eu a fost de 3 troleibuze noi tractate la garaj intr-o zi.

Tram

25.02.2017 16:51
Raspunsul e simplu si tine de...spaga. S-a incercat aducerea unor tramvaie fabricate de Astra Arad (Vagoane), dar PESA s-a incapatanat sa ofere un pret mic, asa ca s-au achizitionat 4 tramvaie. Acum, se incearca atribuirea contractului tot catre Astra Arad. La fel e si cu autobuzele electrice. In conditiile in care e nevoie de troleibuze si tramvaie noi, achizitionarea autobuzelor electrice e costisitoare si inutila si se incearca tot un contract dedicat cu firma din Arad (ce doreste sa se extinda pe piata autobuzelor cu baterii). Dupa cum stiti, contractul a fost atribuit initial tot firmei aradene, doar ca....Blidar inca nu a reusit sa construiasca nici macar un astfel de autobuz!!!

phantom

27.02.2017 11:19

mai sunt 10 autobuze electrice cu bani elvetieni...nici alea nu e in stare neag sa le aduca??  de povestile lui neag ne-am saturat de mult..minciuni si abureli

Adauga comentariu