Cât de sigur e Cluj-Napoca? Furt, ziua în amiaza mare, în Piața Unirii

Orașul de cinci stele, păzit cu vitejie de „panseluțele lui Bonțidean”, nu e atât de sigur pe cât ar putea crede unii. Ieri, ziua în amiaza mare, o pensionară a fost furată cu lejeritate, în timp ce stătea pe o bancă în Piața Unirii, o zonă intens circulată și, se presupune, patrulată de polițiști locali. Trei indivizi din Cluj și Mureș au lăsat-o pe femeie fără bani și fără acte. 

„La data de 11 octombrie, în jurul orei 16.40, poliția a fost sesizată de către o femeie, în vârstă de 72 de ani, din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras borseta de pe o bancă din Piața Unirii. În borsetă, femeia avea peste 900 de lei, un telefon mobil și acte. La fața locului s-a deplasat patrula mixtă formată din polițiști și jandarm și au identificat trei bărbați bănuiți de comiterea faptei”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Cei în cauză, bărbați în vârstă de 20, 33 și 57 de ani, din comuna Deda - județul Mureș și comuna Vad - județul Cluj, au fost conduși la sediul unității de poliție pentru clarificarea stării de fapt. Bunurile au fost recuperate. 
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută de Codul penal.

 

Adauga comentariu