Case de 2 milioane de euro la Cluj. La jumatate de pret, se pot cumpara case de lux in centrul Madridului sau in Barcelona

Piata imobiliara din Cluj-Napoca prinde aripi. Cea mai scumpa casa scoasa la vanzare costa 2 milioane de euro si se afla la periferia orasului. Cu aceiasi bani se poate cumpara o vila cu 5 camere intr-un cartier rezidential din Barcelona. La jumatate de pret, adica 1 milion de euro, se vinde o casa de lux in centrul Madridului. Cu un sfert din bani se poate cumpara o vila in Barcelona.

Agentiile imobiliare scot la vanzare case in valoare de milioane de euro. O analiza facuta de Ziar de Cluj arata ca preturile de vanzare ale caselor din Cluj-Napoca cresc mai ceva ca aluatul pentru paine.

2 milioane de euro pentru o vila in Cluj-Napoca

Cea mai scumpa casa din Cluj costa 1,9 milioane de euro. Resedinta se afla intr-o zona exclusivista. Cladirea are 22 de camere, 4 bai, 3 terase si 8 locuri de parcare. Casa are o suprafata construita de 600 metri patrati si un teren de 1300 metri patrati. Imobilul mai are o sauna de 10 persoane si un jacuzzi, dar si doua curti. 

Cu 1,6 milioane de euro este scoasa la vanzare, in cartierul Andrei Muresanu o vila de 10 camere. Casa, construita inainte de 1990, are 5 bai, doua garaje, 6 locuri de parcare. Imobilul este dispus pe 4 nivele, are o suprafata utila de 700 metri patrati si 856 metri patrati de curte proprie. Living-ul are un semineu functional. Imobilul se vinde mobilat modern.

Cu aceiasi bani, adica 1,6 milioane de euro agentiile imobiliare au scos la vanzare o casa cu 20 de camere si 4 bai in Faget. Construita pe un teren cu suprafata de 6.500 de metri patrati, vila dispune de 700 metri patrati utili, desfasurati pe 3 nivele. Proprietatea mai dispune de o constructie pe 2 nivele: P+E, unde la parter se afla garajele, iar la etaj se gasesc 2 dormitoare, o bucatarie si o baie. Vila are un teren de sport multifunctional si o piscina acoperita. Spatiile verzi sunt irigate in totalitate.

Cu 1 milion de euro, tot in Faget se poate cumpara o casa de 500 de metri patrati, cu 2.400 metri patrati de gradina si spa propriu. Casa e construita in 2010, are 4 camere si 4 bai. Proprietate este formata dintr-o casa individuala cu o suprafata totala utila si o casa de oaspeti. La parter e o zona de spa cu piscina, sauna, baie, jacuzzi pentru 6 persoane.

Barcelona si Madrid, case la jumatate de pret

La un sfert din pretul cerut pentru o vila in Faget, in Barcelona, s-a scos la vanzare o casa in stil mediteranean, cu 750 de mii de euro. Imobilul este desfasurat pe 700 de metri patrati, are o piscina si o gradina spatioasa. Casa are 3 dormitoare si 2 camere duble cu baie proprie, 5 bai, jacuzzi si 3 seminee. Imobilul are o bodega de 40 de metri patrati si doua garaje.

Langa Primaria din Madrid agentiile imobiliare au scos la vanzare o vila cu 1 milion de euro. Casa cu parter si etaj are 7 dormitoare si doua bai, un garaj cu doua locuri de parcare si un living. 

In centrul Madridului, o vila de trei etaje costa 1,2 milioane de euro. Casa de lux are 9 camere, living, 3 bai, o terasa dubla, semineu, terasa si o piscina. Imobilul are o suprafata utila de 400 de metri patrati utili si o curte de 320 de metri patrati. Casa de lux are o biblioteca, un loc de joaca pentru copii, are usi securizate. Casa are un sistem de ventilatie performant si un solar.  

In Sitges, cartier rezidential din Barcelona, o vila de lux costa 1,9 milioane de euro. Construita pe un teren de 1.046 de metri patrati, cladirea are o suprafata utila de 349 de metri patrati, plus inca alte doua incaperi in subsol, de 70 de metri patrati. Vila are 4 camere, un living, lift, un garaj de  50 de metri patrati, o camera de depozitare de 58 de metri patrati si o sala de fitness. 

Foto: pisos.com, imobiliare.ro

Adauga comentariu