Cascadorii râsului cu Doreii de la RADP şi poliţişti locali, în centrul Clujului

O maşină aparţinând Poliţiei locale a comunei Apahida a blocat azi minute în şir o stradă din centrul Clujului. Purtătorul uniformei de poliţist a apelat la bunăvoinţa angajaţilor de la RADP pentru a degaja circulaţia. Imaginile surprinse de un trecător sunt demne de cascadorii râsului.

Un autoturism Dacia Logan aparţinând Serviciului de Poliţie locală din cadrul  Primăriei Apahida s-a defectat în această dimineaţă pe starda Regele Ferdinand din Cluj-Napoca. Conducătorul maşinii a blocat astfel intersecţia cu strada Ştefan Octavian Iosif, iar şoferii care doreau să  vireze pe strada respectivă au format o coloană de până în apropierea Pieţei Unirii. După aproape zece minute un grup de muncitori ai RADP care se ocupau cu peticitul trotuarului din faţa magazinului Central au sărit în ajutorul poliţistului local din Apahida.


Pentru că maşina împinsă de câţiva dintre angajaţi RADP nu a pornit după aproape o sută de metri, poliţistul local a fost dat jos de la volan de unul dintre muncitori şi a trecut la împins autoturismul în sens invers. 

Faptul ca un angajat RADP l-a dat jos pe soferul Politiei Locale si a condus masina de serviciu a a cestuia e la limita legii. Totusi,Dorelu' de la RADP s-a dovedit "mai cu talent" decat politistul.

 

Adauga comentariu