Cascada Ciucaș, un loc fascinant pentru cine își asumă riscul de a-și rupe mașina și picioarele pentru a ajunge până acolo

Comentarii

Sergiu

10.09.2016 12:55

Ba e mai bine asa, cu un acces facil o sa mearga toti bizonii si vor impanzi zona cu gunoaie si nesimtire.

ion

11.09.2016 07:23

cum dar nu ii vezi pe aia cu gratarele si peturile si mizeria?plus cucoanele supraponderale care au pornit in excursie prin padure in SLAPI.

Gerula

10.09.2016 22:30

Noi ne lăudăm cu cascada asta de 3 lei, unde nici drum nu avem iar Oradea inaugurează un aquapark de 20 milioane de euro pe 7 ha. În judetul Cluj zona turistica e zero barat; nu avem nimic, investițiile sunt 0. La fel si in oras. Mijloacele de transport în comun sunt tot alea de cind eram student, din '91.

Mircea

27.09.2016 15:10

De ani de zile, ne scaldam in apele Cascadei Ciucas..cativa clujeni si cativa localnici. Si asa de bine ne-a fost pana acum 2-3 ani; aprox. de cand si-a pus ochii mass-media pe acest loc minunat, realmente, cu articole si reportaje, instiintind constintios populatia amatoare de manele, ca se mai poate distruge inca un loc fain in Romania. De acum 2-3 ani se simte/vede/aude cum numarul vizitatorilor creste considerabil si nu toti vin acolo cu ganduri bune. Fara doar si poate, toti cetatenii romani, platitori de taxe au dreptul prin lege sa savureze si sa se bucure de un asemenea loc magic. Legea e lege. Dar calitatea majoritatii vizitatorilor este una foarte slaba si este reflectata prin multitudinea de gunoaie abandonate, care cresc acolo nestingherite. De manele, etc in astfel de locatii, nu mai are rost sa scriu, ca deja se stie ca nu poti sa savurezi de ex, Casacada Ciucas fara sa te loveasca vibratii puternice de "auleu". In concluzie, multumim mass-media pt ca prezinta publicului larg locatiile astea, as indrazni sa le numesc aproape secrete, faine si magice, dar care cu ajutorul mass-mediei nu vor mai ramane asa pt multa vreme.    

Adauga comentariu