Cârtița Dorel a blocat circulația pe Constanța fără să-și semnalizeze magistrala lucrare

Comentarii

Florin

01.07.2016 15:04

Eu din ce vad, respectivul Dorel e parcat pe strada Somesului. ADMIN: se lucra pe Constanța. Someșului este exact în continuarea străzii Constanța. Cred că numai riveranii știu care-i una și care-i alta. Deci, care-i răclămația? Că noi doar am consemnat o mizerie. Sunteți de acord cu ea dacă-i pe Someșului și nu sunteți de acord cu ea dacă e pe Constanșa, sau vițăvercea?

Cineva

01.07.2016 15:36

Ieri m-am blocat si eu pe acolo, pe langa blocul "Flacara". E aceeasi zona din clip. Imi amintesc vag ca am citit undeva in legislatie ca se dau amenzi pentru nesemnalizarea corecta a lucrarilor, in cazul de fata chiar si o presemnalizare. Veneam dinspre str. Bucuresti, am facut stanga vis-a-vis de dealerul Opel, iar cand am ajuns aproape de blocul "Flacara" am observat stilul de construit al lui "Dorel". Am intors, m-am dus inapoi pana langa dealerul Opel, am facut stanga si mi-am continuat traseul pe str. Traian. Consider ca e o bataie de joc la adresa tuturor cetatenilor. Oare cati au procedat ca mine, oare cati s-au intors din drum dupa ce au vazut ca e blocata strada Constanta? De ce trebuie Dorel (care sapa) si primaria (care nu ia masuri) sa isi bata joc de cetateni? De ce naiba nu pun niste presemnalizari sa stie lumea ca e blocata strada si sa-si aleaga alt traseu? De ce?! Asta e o intrebare retorica, fiindca daca i-as intreba pe ei, ar spune "vom lua masuri in cel mai scurt timp". Ca o concluzie: 1) Banuiesc ca firma nu e la prima lucrare, deci ar trebui sa stie de presemnalizari. 2) In primarie exista functionari care au ca domeniu aceste lucrari, dar nu iau masuri (indrumari apoi amenzi ptr constructor), rezultand ca ii doare in cot de cetateni. 3) Bbanuiesc (e lucru cert nu banuiala, dar acord prezumtia de nevinovatie) ca primarul e de acord cu durutul in cot a acestor functionari, altfel i-ar da afara.

Dan

01.07.2016 15:50

ADMIN: hahahahahahahahahaha! Observăm din trafic. Pe măsură ce dispar prostacii, avem trafic mai mare. Dar sunteți bine veniți și prostacii. Ne destresăm citindu-vă neputința.

Adauga comentariu