Cârtița Dorel a blocat circulația pe Constanța fără să-și semnalizeze magistrala lucrare

Pe renumita stradă Constanța, unde se construiesc blocuri-turn între case, care, prin traficul generat supraaglomerează toate străduțele din zonă, nu se construiește monstruos doar  P+12, suprateran, ci și P-1, subteran.

Dorel de Constanța s-a apucat să sape o porțiune largă din stradă și și-a postat pământul și excavatorul fix în mijlocul drumului, blocând circulația, fără a semnaliza șoferii în acest sens, cu indicatoare sau prin mijloace umane (Dorei postați la intrarea pe stradă care să îi avertizeze pe șoferi să nu intre, pentru că nu vor mai putea ieși).

Urmare a nepăsării celor care efectuau această magistrală lucrare nesemnalizată, toate mașinile intrau până în dreptul săpăturilor, după care făceau stânga-împrejur, la un moment dat fiind blocat în trafic și un autobuz. 

Doreii priveau această situație fără a lua măsuri, deși aşezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulaţia pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic, constituie articol de cod penal, fiind o infracțiune contra siguranței circulației pe drumurile publice. Probabil că autorizație exista, dar nu autorizație de nesimțire, de blocare a circulației fără vreo semnalizare prealabilă. 

Comentarii

Florin

01.07.2016 15:04

Eu din ce vad, respectivul Dorel e parcat pe strada Somesului. ADMIN: se lucra pe Constanța. Someșului este exact în continuarea străzii Constanța. Cred că numai riveranii știu care-i una și care-i alta. Deci, care-i răclămația? Că noi doar am consemnat o mizerie. Sunteți de acord cu ea dacă-i pe Someșului și nu sunteți de acord cu ea dacă e pe Constanșa, sau vițăvercea?

Cineva

01.07.2016 15:36

Ieri m-am blocat si eu pe acolo, pe langa blocul "Flacara". E aceeasi zona din clip. Imi amintesc vag ca am citit undeva in legislatie ca se dau amenzi pentru nesemnalizarea corecta a lucrarilor, in cazul de fata chiar si o presemnalizare. Veneam dinspre str. Bucuresti, am facut stanga vis-a-vis de dealerul Opel, iar cand am ajuns aproape de blocul "Flacara" am observat stilul de construit al lui "Dorel". Am intors, m-am dus inapoi pana langa dealerul Opel, am facut stanga si mi-am continuat traseul pe str. Traian. Consider ca e o bataie de joc la adresa tuturor cetatenilor. Oare cati au procedat ca mine, oare cati s-au intors din drum dupa ce au vazut ca e blocata strada Constanta? De ce trebuie Dorel (care sapa) si primaria (care nu ia masuri) sa isi bata joc de cetateni? De ce naiba nu pun niste presemnalizari sa stie lumea ca e blocata strada si sa-si aleaga alt traseu? De ce?! Asta e o intrebare retorica, fiindca daca i-as intreba pe ei, ar spune "vom lua masuri in cel mai scurt timp". Ca o concluzie: 1) Banuiesc ca firma nu e la prima lucrare, deci ar trebui sa stie de presemnalizari. 2) In primarie exista functionari care au ca domeniu aceste lucrari, dar nu iau masuri (indrumari apoi amenzi ptr constructor), rezultand ca ii doare in cot de cetateni. 3) Bbanuiesc (e lucru cert nu banuiala, dar acord prezumtia de nevinovatie) ca primarul e de acord cu durutul in cot a acestor functionari, altfel i-ar da afara.

Dan

01.07.2016 15:50

ADMIN: hahahahahahahahahaha! Observăm din trafic. Pe măsură ce dispar prostacii, avem trafic mai mare. Dar sunteți bine veniți și prostacii. Ne destresăm citindu-vă neputința.

Adauga comentariu