Cartierul gropilor și gunoaielor – VIDEOREPORTAJ

Borhanci este unul din cartierele din Cluj-Napoca în care se construiește intens. Artera principală, Calea Borhanci, a fost modernizată în 2012. Valoarea investiției a fost de 8,4 milioane lei. Multe din străzile adiacente sunt însă într-o stare jalnică.

Pe strada Bicaz șoferii se luptă cu gropile, care arată întocmai ca tranșeele. Aici nu s-au făcut nici măcar lucrări de întreținere în ultimii 10 ani. Despre utilități nici nu poate fi vorba.

Această stradă este tranzitată în continuu de camioane care transportă moloz pe deal. Aici, cel mai probabil, s-a format recent un depozit ilegal de deșeuri provenite din construcții. Ziar de Cluj și NCN au sesizat Primăria.

La doi pași de Bicaz este strada Remenyik Sandor. Aici, se observă că s-a intervenit cu lucrări de întreținere, iar acum se introduc utilitățile. La capătul străzii se afișează un peisaj unic pentru un oraș de cinci stele – ca să ajungi pe strada următoare trebuie să traversezi un...pârâu. Dincolo de pârâu se arată o altă bucurie: strada Speranței. Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Strada Nordului nu are asfalt, dar are gunoaie din belșug. Oamenii au sesizat Primăria, dar nu s-a luat nicio măsură.

Până la noi ordine, vă reamintim că Primăria Cluj-Napoca investește masiv în modernizarea arterelor principale: Ferdinand, 21 Decembrie, Bună Ziua. Acestea se văd, pe când străzile lăturalnice sunt în umbră.

Adauga comentariu