Cartierul Gheorgheni se umple de parkinguri. Primăria construiește 18 parkinguri în următorii 90 de ani

Se construiesc 18 parkinguri în Gheorgheni, zona străzii Titulescu. Nu, nu e o glumă, e un anunț cât se poate se serios al Primăriei Cluj-Napoca. Fie au vrut să facă o glumă și să le lase o ”grea moștenire” celor care la urmează la cârma orașului, fie cineva a greșit calculele. Adică vorbim de administrația care a construit un parking în cinci ani. Oare cred că se va găsi elixirul tinereții și se vor afla aici și peste 90 de ani pentru a inaugura ultimul din cele 18 prakinguri promise?

Cartierul Gheorgheni a intrat de curând în atenția municipalității clujene, astfel că în ultimul timp au dispărut parcări, au apărut sensuri unice și a fost amenajată bandă de transport. Acestea sunt singurele trei soluții pe care Boc&Tarcea le au pentru trafic și pe care le implementează cu sârg în tot orașul.

Nu există intervenție la radio în care cei doi să nu discute despre parkinguri. Au fost atât de mult trâmbițate că ai crede că sunt cea mai mare prioritate a municipalității. O fi, declarativ cel puțin, căci realitatea este că au reușit să realizeze UN SINGUR parking în acest mandat, și acela cu o întârziere de TREI ANI. În rest au tot făcut studii de fezabilitate, au tot dărâmat garaje, au tot obținut autorizații. După o listă atât de lungă de reușite, planurile pentru cartierul Gheorgheni, respectiv pentru zona bulevardului Nicolae Titulescu de a construi 18 parkinguri sună hilar.

Dacă facem un calcul simplu, bazându-ne pe ritmul de construcție al parkingurilor dovedit de actuala administrație, adică un parking la CINCI ani, ajungem la concluzia că cele 18 parkinguri ar urma să fie finalizate în următorii 90 de ani.

Boc și Tarcea probabil că vor lăsa moștenire nepoților sarcina asumată de a realiza 18 parkinguri în cartierul Gherogheni.

Cluj-Napoca nu are în acest moment 18 parkinguri în tot orașul, de fapt sunt doar 5. Probabil că anul viitor va fi denumit de Boc anul parkingurilor și va urma o serie de tăieri de panglici. Dar totuși 18? Mai lăsați și voi, mai punem și noi, și poate ajungem la un număr realist.

Citește și:

Încă o parcare de la nașu Tarcea!

Adauga comentariu