Carti la preturi ispititoare in centrul Clujului

Mai toate marile edituri din Romania, dar si de peste hotare si-au adus cele mai recente aparitii editorial in cadrul Festivalului International de Carte Transilvania, desfasurat in aceste zile in Piata Unirii. Fie ca sunt la cativa lei, fie la 50 sau 20% din pret, toate standurile au oferte promotionale pe parcursul intregii manifestari.

Targul de carte a fost impartit in trei pavilioane expozitionale amplasate in Piata Unirii intre 7 si 12 octombrie, iar cea mai mare parte a concertelor aferente manifestarii au loc pe scena din apropiere. 

Se pot achizitiona, astfel, dictionare si carti pentru cei mici cu reducere de pret de 20%.

Tot la 20% sunt reduse preturile cartilor mistice, medicale si motivationale de la taraba vecina. 

  

La orele pranzului e aglomeratie in toate cele trei corturi ale evenimentului. Clujeni de toate varstele si categoriile sociale tranziteaza pavilioanele expozitionale.

Nu lipsesc din oferta targului cartile scrise de vedete autohtone, astfel ca, la Cluj, Tudor Chirila a ajuns langa Mihaela Radulescu.

 

Memoriile Reginei Maria pot fi achizitionate de la standurile din Piata Unirii in diverse capitole. Alte edituri au stabilit un pret fix la cartile la pret redus, in cazul de fata 10.99 lei.

   

La Editura Herald, reducerile la bestseller-uri si noutati sunt intre 15 si 35% din pretul initial. 

O colectie de volumase pe teme ca Templierii, Primele religii, Nero, Don Juan, Iranul sau Marilyn Monroe are stabilit pretul de 4 lei pentru fiecare bucata, in timp ce restul cartilor au preturi care nu depasesc 20 de lei. 

Intre standurile cu carti troneaza si unul cu articole de mobila pictata sau cosmetice naturale. 

Editura Nemira a adus la targul de la Cluj carti cu reducere de 30%.

Pentru alte volume, preturile au intrat la apa. 

Standurile pot fi vizitate pana duminica, 12 octombrie, evenimentuil gazduind in acelasi timp lansari de carte, intalniri cu scriitori urmate de sesiuni de autografe, lecturi publice, recitaluri de poezie sau colocvii.

Din concertele care vor mai avea loc pe scena festivalului fac parte cele are folkistului Dinu Olarasu, Ion Pop si Grupul Iza, Dumitru Farcas, Rodion GA, Miezul Noptii, Travka sau semnal M.

Comentarii

andi

09.10.2014 08:36

am dat si anul trecut o tura prin corturile alea, si sincer nu am gasit mai nimic ceva interesant, in afara de carti pentru copii, literatura si ceva istorie nu mai gasesti altceva, eu cautam niste carti pentru ingineri, carti tehnice si pot sa zic ca nu am gasit nici unul, nici macar editurile tehnice nu erau prezente.

Adauga comentariu