Caravana Mercedes-Benz AMG Roadshow a ajuns la RMB Inter Auto Cluj

RMB Inter Auto, dealer Mercedes-Benz in Cluj, a adus in oras, in aceste zile, cateva dintre bijuteriile realizate de AMG, divizia de automobile “tunate” a concernului german. Un numar de 13 autoturisme Mercedes, in valoare de peste un milion de euro, care mai de care mai interesante, sunt deja prezentate la sediul RMB Inter Auto, majoritatea fiind disponibile si pentru drive test.

Incepand de astazi si pana duminica, RMB Inter Auto este gazda Mercedes-Benz AMG Roadshow. Cu cel mai complet pool de modele AMG si dream cars, Mercedes-Benz Romania si RMB Inter Auto ofera sansa de a descoperi implinirea visului mobilitatii absolute inceput in 29 ianuarie 1886 – ziua de nastere a automobilului. Evenimentul se va desfasura pe parcursul a patru zile, iar caravana compusa din 13 dintre cele mai puternice modele Mercedes-Benz va putea fi admirata si testata in mai multe locatii.

Un numar de aproximativ 300 de invitati vor avea ocazia sa testeze caracterul sportiv al acestor masini pe parcursul celor patru zile. Traseul a fost ales pentru a evidentia performantele modelelor disponibile, printre care se numara AMG GT-ul care este Safety Car in Formula 1”, spune Ioana Pop, specialist marketing la RMB InterAuto.

Cu alte cuvinte, cei mai norocosi dintre clujeni vor primi in mana cheile de la cateva dintre cele mai puternice si admirate masini din lume. Modelele diponibile pentru drive test sunt: AMG GT, C 63 AMG, CLS 63 AMG, CLA 45 AMG, CLA 45 AMG Shooting Brake, SL 400, GLA 45 AMG, A 45 AMG, E 250 Cabrio, E 250 Coupe, SLK 200, iar modelele expuse sunt S63 AMG 4M Coupe, C 63 AMG.

Caravana Mercedes-Benz AMG Roadshow traverseaza in acest an cinci orase din Romania: Bucuresti, Cluj, Brasov, Iasi si Timisoara. Actiunea este cea mai mare de acest gen organizata pana acum de Mercedes, prin numarul mare de autoturisme prezentate publicului in cadrul unei caravane. Aici, toti cei interesati de ultimele realizari ale uzinelor germane vor putea admira si testa autoturismele care intruchipeaza spiritul sportiv Mercedes-Benz.

Adauga comentariu