Căpitanul rămâne la CFR Cluj. Camora şi-a prelungit contractul scadent în 2017

Mario Camora s-a hotărât asupra viitorului său fotbalistic şi a decis să rămână la CFR Cluj.

Căpitanul ardelenilor a semnat un nou contract în cantonamentul din Slovenia, asta deşi vechea înţelegere expira abia în vara anului viitor, astfel că fundaşul portughez este legat acum de CFR Cluj până în 2019.

Curtat insistent de Bari în iarnă, iar acum având şi o ofertă de la Dinamo Bucureşti, jucătorul care se află la CFR de cinci ani a hotărât să rămână tot în Gruia şi a semnat a doua prelungire a contractului cu echipa clujeană, după cea din 2013.

„Mai am un an de contract, dar urmează să avem o discuţie, eu am propus, preşedintele a vorbit cu mine şi am redus o parte mare mare din salariu până în iunie. Dacă rămân, va fi un nou contract, sper să facă un efort clubul să rămân aici, vreau să rămân şi să câştig şi Supercupa. Dacă nu, nu e nicio problemă, dacă e mai bine pentru club, o să îmi găsesc o echipă. Nu cred că aş accepta o nouă reducere salarială, mai greu asta. Am 30 de ani, mai am 3-4 ani să mai câştig bani, dar am ajutat clubul, toţi cei din conducere ştiu asta şi sper să facă un efort să rămân şi anul acesta”, declara Camora în urmă cu o lună, într-un interviu pentru CJSport.ro.

Mario Camora este al doilea jucător din lotul CFR-ului care a semnat prelungirea contractului în cantonamentul din Slovenia, Bruno Guima făcând acelaşi lucru săptămâna trecută.

Adauga comentariu