Capcanele pentru pietoni de langa Spitalul de Recuperare vor fi indepartate

In urma articolului publicat in Ziar de Cluj proprietarul cladirii in care functioneaza Centrul Medical Transilvania a fost obligat de catre reprezentantii Primariei Cluj-Napoca sa indeparteze stalpisorii amplasati ilegal pe trotuarul de la intersectia strazilor Observatorului cu Viilor. In caz contrar inlaturarea stalpisorilor va fi facuta de catre Primarie, pe cheltuiala proprietarului, iar acesta risca sa fie amendat pentru distrugerea spatiului public.

In aceasta dimineata Politia Locala din cadrul Primariei Cluj-Napoca a efectuat un control la imobilul in care functioneaza Cetrul Medical Transilvania. Motivul a fost sesizarea, din partea mai multor persoane cu deficienta de vedere, ca pe trotuarul din fata cladirii cu numarul  54 de pe strada Viilor sunt ampalsati stalpisori care ingreuneaza traficul pietonal. In urma controlului efectuat, proprietarul cladirii a fost avertizat de angajatii Primariei clujene si obligat sa indeparteze stalpisorii in termen de 24 de ore.

“S-au constatat mai multe nereguli in urma controlului efectuat de catre angajatii Primariei, urmand ca proprietarul cadirii sa prezinte in cursul zilei de maine documentele solicitate. Amplasarea stalpisorilor trebuia aprobata de comisia de circulatie, in cadrul intrevederii cu proprietarul acesta a afirmat ca are depusa documentatia necesara imprejmuirii spatiului, insa la noi nu apare ca ar fi depusa. Urmeaza sa verificam si noi mai amanuntit si apoi se vor executa masuratori asupra  parcarii si a spatiului respectiv. Din puncul nostru de vedere nu au fost amplasati legal acei stalpisori. Proprietarul cladirii a primit avertisment pentru amplasarea stalpisorilor pe domeniul public si este obligat sa ii indeparteze in 24 de ore”, au declarat reprezentantii Primariei.

Reprezentantii Centrului Medical Transilvania au refuzat sa comenteze situatia.

“Nu avem ca sa va spunem despre stalpisori pentru ca noi suntem doar chiriasi in spatiul acesta” a afirmat personalul de la  secretariatul CMT.

Pana la ora publicarii articolului cel care detine caldirea in care functioneaza din 2011 cu chirie CMT nu a binevoit sa ne furnizeze un punct de vedere, urmand ca in cursul zilei de maine sa prezinte angajatilor Primariei documentatia caldirii si a spatiului aferent acesteia. 

Adauga comentariu