Capacele de canal prost montate pe Motilor ii tin treji pe riverani

Problemele la proiectul de reabilitare a strazii Motilor nu inceteaza sa se iveasca de la o saptamana la alta. Dupa ce saptamana trecuta cititorii Ziar de Cluj au putut obsrerva cum au fost montate de mantuiala dalele de granit, azi a mai aparut o alta problema. Capacele de canal pe drumul proaspat asfaltat provoaca un zgomot urias la trecerea autoturismelor, motiv pentru care locuitorii strazii Motilor se plang ca nu se mai pot odihni pe timpul noptii

La intersectia dintre strazile Motilor si Marginasa exista trei canale, ale caror capace nu au fost fixate corespunzator. Astfel, la fiecare trecere a autoturismelor peste ele se produce zgomot. Cetatenii care locuiesc in apropiere au ajuns la capatul rabdarii si au solicitat Primariei sa remedieze problema, deoarece pe timpul noptii este aproape imposibil sa se odihneasca.

“Va rog frumos sa trimiteti o echipa sa fixeze gurile de canal de pe strada Motilor chiar in intersectia cu strada Marginasa, deoarece fiecare masina care trece cu fiecare roata peste acestea provoaca un zgomot foarte mare. Pur si simplu nu ma mai pot odihni din cauza lor. Au fost puse si alea in graba, numai sa fie terminate treaba si nu le-a incercat nimeni", s-a adresat Andreea Hotiu reprezentantilor Primariei.

In urma materialului publicat de Ziar de Cluj cu privire la lucrarile facute de mantuiala pe strada Motilor, azi, viceprimarul Gheorghe Surubaru, insotit de Ovidiu Cimpean si reprezentanti ai aparatului tehnic din Primarie au iesit in teren. Motivul pentru care acestia si-au parasit birourile caldute a fost   evaluarea calitatii serviciilor prestate de catre firma Viarom. Managerul de proiect, Ovidiu Cimpean a explicat ca in aceste zile se desfasoara receptia lucrarilor, iar problemele sesizate atat de catre mass media cat si de cetateni, plus observatiile comisiei de receptie vor obliga firma Viarom sa le remedieze.

“Noi in acest moment suntem in plin proces de evaluare si receptie a lucrarilor de pe strada Motilor. Cu privire la capacele de canal respective vom remedia situatia prin amplasarea unor membrane de cauciuc, astfel incat trecerea masinilor peste acele capace sa nu mai produca zgomot”,  a afirmat Ovidiu Cimpean managerul de proiect.

Comentarii

claudiu

10.02.2016 16:53

si pe primaverii 2, in fata blocului S4 la fel

Ioan

10.02.2016 17:47

In tot Clujul sunt la fel. Or experimentat acuma 10-12 ani pe Corneliu Coposu si pe Maramuresului, au vazut ca le iese, acuma au implementat solutia peste tot. Niste incompetenti.

Adauga comentariu