Cântărețul Raoul, CONDAMNAT la închisoare cu suspendare

Magistrații de la Judecătoria Buftea l-au condamnat pe cântărețul turdean Raoul la șase luni de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

Raoul, pe numele său real Rareș-Cornel Borlea, și-a aflat sentința în ultimul său dosar penal aflat pe rol. Artistul s-a urcat la volanul mașinii deși avea carnetul anulat, motiv pentru care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și patru luni de muncă în folosul comunității.

 „Condamnă pe inculpatul Borlea Rareş-Cornel la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul având permisul de conducere anulat. (…) Contopeşte pedepsele aplicate prin prezenta sentinţă penală inculpatului Borlea Rareş-Cornel, (…) acesta urmând a executa pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 6 luni închisoare, la care se va adăuga sporul obligatoriu de 6 luni, în final inculpatul Borlea Rareş-Cornel urmând a executa pedeapsa rezultantă 2 ani închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 4 ani, care se calculează de la data rămânerii definitive a sentinţei penale nr. 916/27.06.2017 a Judecătoriei Constanţa, respectiv de la data de 20.11.2017. (…) Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul Borlea Rareş-Cornel va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector IV Bucureşti sau Direcției Piețe și Gestionare Activități Comerciale Sector IV Bucureşti, pe o perioadă de 120 de zile lucrătoare. Obligă pe inculpat la plata sumei de 4.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”, au decis judecătorii.

Raoul, prins la volan fără permis de mai multe ori Cântărețul nu ar fi la prima abatere de acest fel. El ar avea mai multe dosare penale după ce a fost prins în mod repetat la volan fără să aibă un permis de conducere valabil. De-a lungul timpului, a primit numeroase amenzi, dar și un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru aceeași faptă, potrivit cancan.ro.
 

Adauga comentariu