Cand un "inginer-specialist in marketing" isi bate joc de meserii

Mare e gradina Domnului, insa "specialistii in marketing", care au ajuns spameri si hartuitori online sunt o specie care trebuie eradicata, deoarece pune in pericol sanatatea psihica a oricarui om... normal.

Un individ pe nume Dumitru Mihai, spamer deja injurat in mediul online de zeci de persoane, trimite sute de mii de mailuri nesolicitate saptamanal.

Si-a incercat norocul si la Ziar de Cluj. Ca la orice mail nesolicitat, primul pas e dezabonarea. Insa linkul nu merge. Al doilea pas - un mesaj decent in care il rogi pe expeditor sa te stearga din baza de date. Adresa nu e buna.

Apoi suni la numarul de contact, sa il rogi frumos pe sender sa te ocoleasca datile viitoare cand face spam.

Dar cand, dupa ce ai trecut de macar doua ori prin fiecare etapa, nenorocitul iti inchide telefonul in nas, pai sa nu-ti creasca tensiunea?

Ce ne informeaza directorasul?


 "Societate Comerciala,
 
 
 
  Oferim spre comercializare:
 
1. Baza de date cu 510 000 de adrese de email ale firmelor din Romania care a fost
constituita in cursul anului 2016 pentru nevoile de marketing ale societatii.      
Baza de date contine numai adrese de email cu extensia  .ro
2. Baza de date cu 1.300.000 de adrese de email ale persoanelor fizice din Romania.
    (include si adrese de .gmail.com, .yahoo.com, .yahoo.ro).
 
   Actualizate in data de 28 decembrie 2016 !!!
 
Pret: 150 ron (TVA inclus) pentru care se elibereaza Factura Fiscala.
 
Livrare gratuita prin Posta Romana cu plata in sistem ramburs sau prin virament bancar.
 
3. Aditional oferim si urmatoarele servicii si produse:
 
a). Servicii de trimitere de mesaje de email:
           Preturi:
 
         - 300 ron / 1 saptamana - 2 campanii (se trimite de 2 ori la toate firmele).
         - 500 ron / 2 saptamani - 4 campanii (se trimite de 4 ori la toate firmele).
         - 700 ron / 3 saptamani - 6 campanii (se trimite de 6 ori la toate firmele).
         - 800 ron / 1 luna - 8 campanii (se trimite de 8 ori la toate firmele).
 
b). Program automat de trimitere de mesaje de email in masa. (Gratuit).
c). Program de tip server de email  (Gratuit).
d). Instruire gratuita pentru folosirea programelor.
e). Instalare gratuita programe pe computerul dvs. si asistenta tehnica.
 
      Pentru comanda intrati pe: http://www.manageronline.x24hr.com/
 
 
                                                   Cu multa Stima !
 
                                                     Dumitru Mihai
                                      Email:  office@manageronline.x24hr.com
                                                 Tel: 0762 182 008.
 
 
 
 
 
                                   Dezabonare?    Click  AICI"

Degeaba apasati pe dezabonare, nu se intampla nimic.

Dumitru Mihai a adunat multe antipatii, la care se adauga si a noastra.

Dar sa vedem si ce spun altii despre acest individ.

Omrau.ro

să-l sunăm pe Dumitru Mihai la 0760520016
 
Primesc mesaje SPAM de toate tipurile şi de la o multitudine de cretini. Din masa amorfă de trişti care fac şi ei un ban de şaorma trimiţând mesaje aiurea, se detaşează domnul Dumitru Mihai. Acest domn trimite nişte mesaje în care el povesteşte că poate construi case, chestii, treburi.(...)Interesant este că manelistul răspunde la numărul de telefon din mesaj. L-am sunat şi l-am întrebat pe inginerul de SPAM Dumitru Mihai dacă poate construi case în orice localitate din ţară. Evident că poate, că are firmă şi telefon. În momentul în care l-am întrebat cât plăteşte firmei care trimite mesajele E-mail nesolicitate s-a încurcat şi a închis telefonul.Chiar nu reuşesc să înţeleg cum gândesc aceste personaje. Am o afacere legitimă şi caut clienţi trimiţând aiurea mesaje SPAM? Sau e o altă chestie la mijloc şi nu am prins-o eu?

Eu zic totuşi să-l sunaţi pe cretin, mai ales noaptea. Că oricine are bani de casă se gândeşte noaptea la ea şi e normal să iei legătura cu constructorul.

P.S. Aceiaşi ordinari trimit şi alte mesaje SPAM, cu capcane pentru şobolani şi pisici.


Inocentul.com

De cateva zile primesc mult spam de un individ Dumitru Mihai , doar ieri am primit peste 20 de emailuri, cred ca saptamana asta am primit peste 100 de emailuri, iar astazi de cand m-am hotarat sa scriu acest articol pana acum am mai  primit deja 5 emailuri spam de pe adresa de email office@mester-dumitru.com. Vad ca site-ul nu le functioneaza, au trecut acolo si un link de dezabonare dar care nu functioneaza, oricum eu nu m-am abonat niciodata la el, cu nici o adresa de email, inainte de a primi atata spam de la el nici nu stiam ca exista.

Un om intreg la minte, cinstit si cu intentii serioase nu ar trimite niciodata atatea emailui spam, stie ca astfel irita potentialii clienti. In al doilea rand informatiile sunt neinteligibile, este un tabel trimis sub forma de text din care nu se intelege nimic. Singura concluzie valida este domnul inginer Dumitru Mihai cauta victime pe care sa le tepuiasca, si ce zice din atata spam o sa gasesc un fraier care sa imi plateasca un avans pe lucrari si apoi …………… ma duc sa petrec.


DanielFlorea.com

M-am saturat de SPAM de la Dumitru Mihai

Un asa zis inginer in constructii, Dumitru Mihai, ma tot dispera cu SPAM pe toate adresele de email. Nu stiu de unde le are dar pur si simplu m-am saturat. Asa ca o sa ii fac reclama aici, doar doar s-o gasi cineva sa lucreze cu dansul.

Nu se poate sa invadezi posta electronica a unui om si sa o intoxici cu ofertele tale SPAM. Fa-ti domnule reclama onesta daca vrei sa ai lucrari. Hai sa iti fac eu ! Pentru cine nu stie ce e ala SPAM, ceea ce face si domul inginer Dumitru Mihai va spun eu : spam-ul inseamna ca cineva sa cumpere o baza de date cu milioane de adrese de email, la preturi foarte mici, si apoi sa inceapa sa trimita intr-un mod abuziv si foarte frecvent asa zise oferte speciale. Nu stiu daca inca mai sunt prosti care sa puna botul dar idea este ca asa ceva nu ar trebui sa fie. Ai ceva de lucru ? Iti recomand pe SPAM-erul Dumitru Mihai. Telefon 0760520016


PodulMinciunilor.ro

Catre Dl. Spammer

Nu ma intereseaza catusi de putin listele tale de spam, obtinute ilegal prin harvesting de emailuri pe care incerci sa le faci legitime atunci cand mentionezi ca le vinzi cu factura fiscala si TVA. Nu cred ca e musai sa-ti spun ca adresa la care ai trimis spamul de mai sus nici macar nu apartine unei firme, daramite unui administrator activ al vreunei firme si ca formularea ta de doi lei arata cat de mult ai chiulit de pe la scoala. Incerci sa te adresezi respectuos pentru a-i atrage pe fraieri in capcana insa nici macar formula de adresare corecta nu esti in stare s-o folosesti.

N-am avut prea mult timp la dispozitie sa iti purec emailul de spam, insa cautand dupa numarul de telefon am aflat ca esti un bucurestean coclit de 37 de ani, care satul de atata laba s-a hotarat sa incerce ceea ce fac deja toti "afaceristii" ratati de prin Bucuresti si anume sa ofere cazare gratis unei studente din provincie in schimbul unui "menaj usor":

Si bloggerul continua investigatia sa, descoperind mai multe informatii, unele chiar picante despre acest individ.

 

Comentarii

Cătălin

26.01.2017 16:40

Fi-i-ar mama lui de spammer defect, păi eu primesc de la el spam cred de minim juma de an fără să greșesc.

dis[erat

13.09.2017 13:56

Data publicarii anuntului: 14-Mar-2016Tanar 35 de ani, din Bucuresti, caut domnisoara pentru prietenie, eventual o relatie serioasa de lunga durata. Tel: 0762182008, email: mihaibucuresti2016@gmail.comDate de contactTelefon: 0760520016Email: m.bucuresti2016@gmail.comAdresa web: http://www.anuntulmagic.roInformatii detaliateTanar 35 de ani, din Bucuresti, caut domnisoara pentru prietenie, eventual o relatie serioasa de lunga durata. Tel: 0762182008, email: mihaibucuresti2016@gmail.comInformatii suplimentare(pret etc.)1ImaginiNu au fost introduse imagini.Anunturi din aceeasi categorie++++++++++++++++++++++++++++++IPhone 7 Gold 32GB nou sigilat factura Telefon 0762182008 

Adauga comentariu