Când nu are timp, Emil Boc îşi trimite angajaţii să îi laude realizările. Ovidiu Cîmpean: “Lobby-ul făcut de către domnul primar Emil Boc a introdus centura metropolitană în Masterplanul general de transport”

Comentarii

gigi

10.11.2016 16:54

Cati "hateri" puteti avea. Toti cretinii pe care-i dati in gat crapa de ura.

clujean

10.11.2016 17:53

1, CREIC este un esec pentru care Cimpean trebuia sa plateasca penal, nu doar cu functia.In martie 2014, dupa ce firma ce construia Centrului pentru industrii creative (CREIC) din Lomb, Boc cu Cimpean ne explicau ca nu sunt probleme."Lucrările continuă conform graficului. Cei de la Valve au şi asociaţi care se ocupă de proiect, aşa că nu sunt probleme", a menţionat Boc.Acum lucrările sunt undeva la 25-26%, după cum a explicat Ovidiu Câmpean, responsabilul de proiect din partea Primăriei Cluj-Napoca. Acesta a adăugat că, deşi societatea Valve Internaţional este în insolvenţă, ea şi-a manifestat disponibilitatea pentru a efectua lucrările de la Cluj. "Chiar dacă sunt sub supraveghere judiciară, nu li s-a restras dreptul de administrare asupra societăţii, aşa că, deocamdată nu sunt probleme cu şantierul de la Cluj. Valve are 50-70 de muncitori mobilizaţi pentru lucrările la centrul pentru industrii creative", a menţionat Câmpean. 2. Acelasi manager fantastic mai are cateva "succese" in palmares, sau "succesuri" cum ar zice Boc cand si-aduce aminte de " aia mica a lu' sefu' " . El e managerul de proiect sau mai bine spus manager de dezastru la "Agarbiceanu" si "Eminescu", ultima scoala nefiind finalizata nici azi dupa amanari si promisiuni repetate.Insa ce primeste de la Boc si PNL pentru modul mizerabil in care si-a indeplinit atributiile? Nu, n-ati ghicit, nu un picior in cur si o plangere penala, ci in buna traditie pedelista e promovat pe liste la parlamentare pe un loc eligibil de deputat! Sa-i multumim tovarasului din fruntea urbei si procurorilor ce se fac ca lucreaza pentru asta!

Claudia

10.11.2016 19:06

Câmpeanu nu e dobitocul care a dărâmat Liceul Eminescu?Normal că nu l-a demis nimeni, ar fi trtebuit să-și dea demisia si însuși Boc pentru prostia asta! 

Andrei

10.11.2016 21:31

Ați început să vă luați de Ovidiu Cîmpean... că mie-mi place să-l pup în cur și nu-mi place să-l criticați! Dacă-l supărați are rozeta strânsă și-mi opintesc limba prea mult pentru penetrare.

dan cip

11.11.2016 16:48

Primaria Cluj trebuie sa se uite la cei din Oradea care au reusit in timp record sa construiasca centura. Solutia e sa nu mai stam dupa CNAIR sa ne faca SF si proiectare ci sa o faca Primaria din fondurile disponibile si sa predea viitorului CNIR partea de executie. Daca nu se vor implica in realizarea acestui pas in 2020 vom fi in acelasi stadiu si vom avea un Cluj blocat. Cunoastem cum se misca fostul CNADNR cu licitatiile dar avem exemplul de la Oradea ca se poate face daca se implica in proiect si nu asteapta doar dupa Bucuresti

Adauga comentariu