„Când nu ai realizările tale, încerci să te lauzi cu ce fac alții!”, îi atrage atenția USR PLUS Florești primarului Pivariu, care se laudă cu darea în folosință a unui parc donat de un dezvoltator imobiliar

„Când nu ai realizările tale, încerci să te lauzi cu ce fac alții!”, îi atrag atenția primarului PNL de Florești, Bogdan Pivariu, reprezentanții USR PLUS Florești, prin intermediul paginii lor de Facebook.

„Primarul comunei Florești anunță "marea" realizare de a da în folosință un parc.

Singura problemă e că a uitat să menționeze faptul că parcul nu e de acum, ci a fost realizat de un dezvoltator imobiliar, ulterior fiind preluat de primărie printr-un HCL aprobat în ședința consiliului local din data de 29 Iulie 2021. 🤦🏻‍♂️

#minciunaarepicioarescurte”, a scris USR PLUS Florești.

„Astăzi dăm în folosință un nou parc de joacă în Florești.

Floreștiul este o comunitate cu familii tinere și implicit mulți copii care au nevoie de locuri de joacă. Știu că avem nevoie de parcuri. Avem în plan să construim unele noi și să le reamenajăm pe cele existente.

Astăzi dăm în folosință primul parc din acest proiect complex. Parcul este situat pe Strada Cetății, numărul 322. Localizarea acestuia este conform hărții de aici - https://bit.ly/3DMoQvc.  

Parcul are o suprafață de 726 mp, conține un complex de joacă cu jocuri interactive și este dotat cu 4 camere de supraveghere.

Așadar, dragi părinți vă invit să vă bucurați alături de copilașii voștri de acest parc minunat. Va fi deschis de astăzi!”, s-a lăudat vineri, pe pagina sa de Facebook, primarul PNL Bogdan Pivariu.

Adauga comentariu