Când apare filmul The Suicide Squad?

The Suicide Squad este unul dintre cele mai așteptate filme din această vară.

Lansarea oficială va avea loc pe 30 iulie 2021 în Marea Britanie, iar în SUA pe 6 august. De asemenea, din luna august filmul va fi disponibil și pe platforma HBO Max.

The Suicide Squad are o distribuție excelentă, din care fac parte Margot Robbie, Idris Elba, John Cena și Sylvester Stallone.

În această producție, eroii condamnați din penitenciarul Belle Reve sunt trimiși ca membri ai Task Force X pe o insulă din America de Sud pentru a distruge Jatunheim, o închisoare din era nazistă, care a servit și ca laborator, unde erau ținuți deținuții politici și erau efectuate diverse experimente.

Filmările pentru The Suicide Squad au început în septembrie 2019, în Atlanta, Georgia, iar apoi au continuat în Panama. Etapa de post-producție s-a încheiat în luna februarie a acestui an.

Primul film Suicide Squad a avut un succes major

The Suicide Squad este o continuare a filmului Suicide Squad, apărut în 2016. Acesta a avut un succes major la box office, iar recenziile au fost pozitive.

De altfel, succesul filmului Suicide Squad a dus și la apariția unei producții de jocuri de noroc. Slotul a fost dezvoltat de compania Playtech, iar printre simboluri se află protagoniștii filmului, alături de bâte de baseball, cruciulițe, săbii și multe alte obiecte interesante.

Filmul Suicide Squad a apărut în august 2016 și a avut încasări de aproape 750 de milioane de dolari, la un buget de 175 de milioane de dolari.

Din distribuție au făcut Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman și Viola Davis.

Suicide Squad a câștigat un premiu Oscar pentru machiaj la gala din 2017. De asemenea, și coloana sonoră a filmului a fost foarte apreciată, fiind nominalizată atât la Billboard Music Award cât și la Grammy Awards.

Ce s-a întâmplat în Suicide Squad

În primul film s-a pus un focus pe acțiune, iar o agenție guvernamentală secretă a recrutat cei mai periculoși deținuți și le-a trasat o misiune foarte periculoasă, în schimbul clemenței.

Viola Davis joacă rolul unei femei de fier care adună laolaltă Brigada Sinucigașilor. În Suicide Squad acțiunea și umorul sunt la cele mai înalte cote, motiv pentru care a fost și unul dintre cele mai apreciate filme din 2016.

De asemenea, imaginea și sunetul au fost și ele foarte apreciate, în timp ce pe coloana sonoră se află melodii de la Queen și Eminem.

Cât privește rolul lui Will Smith, acesta îl interpretează pe Deadshot, iar prestația sa este una la înălțime, remarcându-se pentru faptul că era cel mai bun țintaș din lume. De altfel, întreaga distribuție este aleasă foarte bine, iar personajele se completează excelent, rezultând un film cu multă acțiune și mult umor, în care nu lipsesc nici efectele vizuale.

Suicide Squad a stârnit însă și controverse printre fanii filmelor cu supereroi, deoarece nu este o producție clasică, având numeroase elemente aparte. Tocmai din acest motiv a primit nota 5.9 din peste 600 de mii de voturi exprimate pe IMDB. Este genul de film care fie îți place, fie îl urăști.

De ce nu va juca Will Smith în The Suicide Squad

Cel mai important star din Suicide Squad a fost Will Smith, dar acesta nu va fi prezent și în continuare.

Conform publicației Variety, Will Smith nu s-a înțeles cu echipa de producție asupra programului de filmări. El era ocupat deja cu alte producții și nu a putut face loc în calendarul său și pentru The Suicide Squad.

Totuși, el a rămas într-o relație excelentă cu echipa de producție și nu este exclusă revenirea sa într-un viitor film.

Adauga comentariu