Cancan i-a găsit lui Boc o nouă amantă. Vanessa învârtea spăgi de milioane de euro, iar acum este trimisă în judecată

Vanessa Amal Youness este acuzată că a învârtit o șpagă de 1.000.000 de euro. Mai mult, conform cancan.ro, Vanessa Youness este amanta secretă a primarului din Cluj-Napoca, Emil Boc. Astfel, conform sursei citate, “feblețea” lui Emil Boc avea la dispoziție mașină de la partid și purta pe braț o geantă Hermes de 5.000 €. 

DNA a trimis-o în judecată pe Vanessa Amal Youness, pentru trafic de influență, ea fiind acuzată că ar fi primit un milion de euro de la un om de afaceri pentru a interveni pe lângă un înalt demnitar, despre care sursele citate indică spre Emil Boc, în vederea aprobării unor documente ce priveau licențele IT pentru produse utilizate de către Ministerul Educației Naționale în școli. Aceasta este o cauză din amplul dosar Microsoft.

În dosar, s-a dispus instituirea sechestrului asigurător, asupra mai multor bunuri immobile - patru terenuri, șase apartamente, două garaje etc - ale Vanessei Youness, despre care a circulat, mult timp, zvonul că ar fi amanta lui Emil Boc, fost prim-ministru al României, în prezent primar al municipiului Cluj-Napoca.

Volkswagen Passat și geantă Hermes de 5.000 de euro

Presupusa legătură amoroasă dintre descurcăreața Vanessa și ex-șeful de la Guvern este confirmată de imaginile obținute de cancan.ro

Așa cum se poate observa, bruneta folosea o mașină de la Partidul Democrat, pe care Emil Boc, fost președinte în perioada 2005-2012, a avut-o la dispoziție. Și pe care, la rândul lui, i-a pus-o la dispoziție Vanessei Youness.

În afara faptului că circula cu un Volkswagen Passat, Vanessa Amal Youness purta, mândră, pe braț, o geantă Hermes în valoare de nu mai puțin de 5.000 de euro. Semn clar că femeia acuzată acum de DNA că a învârtit șpaga de 1.000.000 € se întreținea doar în cercuri înalte, unde puține persoane au acces.

În plus, conform acelorași surse, Vanessa Youness a fost implicată, de-a lungul timpului, în diverse tranzacții cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, în urma cărora a obținut beneficii și contracte, grație legăturii strânse cu Emil Boc, atât în primul mandat al acestuia, cât și în cel actual.

Ce comunicat a dat DNA, după ce Vanessa Amal a fost trimisă în judecată

Dosarul în care Vanessa Amal Youness este cercetată pentru trafic de influenţă și acuzată că ar fi primit șpagă de un milion de euro a fost trimis spre judecare Tribunalului București. 

DNA a oferit și detalii despre caz.

„În perioada februarie – august 2011, inculpata Youness Amal Vanessa a pretins și ulterior a primit de la un om de afaceri suma de 1.000.000 de euro, promiţând că va interveni pe lângă un înalt demnitar în vederea aprobării unor documente ce priveau licențele IT pentru produse utilizate de către Ministerul Educației Naționale în școli. Documentația respectivă a fost aprobată la data de 6 iulie 2011, independent de presupusele demersuri ale inculpatei, menționate mai sus. 

Cu toate acestea, inculpata a primit banii pretinși, în două tranșe, printr-un intermediar, astfel: suma de 720.621 euro a fost virată în contul unei societăți controlată de Youness Amal Vanessa, exact în ziua în care Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale a primit confirmarea oficială a aprobării documentelor respective (14.07.2011); restul sumei i-a fost înmânată inculpatei în numerar”, a arătat DNA, într-un comunicat de presă.

 

 

 

 

Adauga comentariu