Campioanele pe role ale Clujului, la 300 de euro de Mondiale

Campania Rolling Beards se afla pe ultima suta de metri. Barbosii au demonstrat inca o data ca mobilizarea si perseverenta poate da roade si au strans 6.700 de euro din cei 7.000 necesari ca cele sase campioane pe role ale Clujului sa ajunga la  Wifsa World Open, Campionatul Mondial de specialitate de la Geneva. Campania se prelungeste pana la sfarsitul saptamanii.

Actiunea de strangere de fonduri derulata in aceasta perioada de Asociatia Beard Brothers in Parcul Central a avut ca rezultat colectarea unei sume de 1.161 de euro. Banii s-au adaugat sumei rezultate din campanii de crowdfunding, concerte, petreceri si alte asemenea actiuni derulate de barbosi incepand din 15 martie pentru aceasta cauza, astfel ca s-au strans in total 6.702 euro. 

Ca urmare, campania se prelungeste pana la sfarsitul acestei saptamani, timp in care, intre altele, se vor valorifica dopurile si cheitele colectate de organizatori in acelasi scop. 

"A fost multa munca in spate, am avut parte si de surprize neasteptate, dar am reusit sa ajungem la suma de 6702 de euro, mai avem foarte putin sa ne atingem target-ul. Sustineti si voi campania Rolling Beards!", a declarat Cornel Hoza, presedintele Beard Brothers, pentru Ziar de Cluj.

Campania se deruleaza in colaborare cu Mai Mult Cluj, Ziar de Cluj si YouDeal Cluj-Napoca. 

Amintim ca echipa este formata din Ioana Teodorescu (16 ani), Teodora Luscalov (11 ani), Alexia Neag (11 ani), Tania Turdean (14 ani), Ilinca Popa (14 ani) si mezina Maria Grama, in varsta de 6 ani. Campioanele nu au acces la marile sali de sport ale Clujului, nu au sponsori si nici promovare. Totul se bazeaza pe sacrificiu, nenumarate ore de antrenament intr-un spatiu redus, pe stradania antrenorilor si, mai ales, pe banii parintilor. Au primit deja invitatia de a participa la Wifsa World Open, Campionatul Mondial de specialitate de la Geneva, insa au de atins un buget de 7.000 de euro. 

Cei care vor sa contribuie la aceasta cauza pot dona bani in contul deschis la Banca Transilvania cu numarul RO58BTRLRONCRT0249735201 de Asociatia Beard Brothers, cu mentiunea “pentru campania Rolling Beards”.

Adauga comentariu