Campingul Făget se va transforma în centru turistic și de agrement

În curând, în locul căsuțelor din Făget, vor răsări un spa, o piscină, teren de sport, dar și o sală de evenimente. Jurnaliștii de la Ziua de Cluj arată că întreaga zonă va fi transformată în centru turistic și de agrement.


Proiectul a fost propus spre aprobare în ședința de luni a Consiliului Local.


Conform Hotărârii de Consiliu Local, centrul se va întinde pe o suprafață de peste 33.000 de mp, va avea o zonă VIP, piscină, centru spa și de cazare, terenuri de tenis, terasă, sală de evenimente și chiar și o capelă pentru ceremonii.

Investitor este fondatorul Albalact, Raul Ciurtin, prin dezvoltatorul Crisrock. Deși Unita Turism Holding (UTH) dorea 2,7 milioane euro, tranzacția s-a făcut la un preț în jurul a 2 milioane, conform informațiilor ZIUA de CLUJ.


Campingul din Cluj-Napoca și complexul turistic Fântânele-Beliș au fost scoase la vânzare acum 12 ani de către proprietarul UTH, Josef Goschy, odată cu alte patru unități hoteliere pentru că omul de afaceri voia să se concentreze pe modernizarea altor unități din lanțul turistic. Preţul inițial de vânzare fixat de Goschy pentru cele două obiective din Cluj era de 17 milioane de euro.

Adauga comentariu