Campanie impresionanta de donare de sange. UBB si EBS se aliaza pentru mobilizarea tinerilor

Pentru cei care vor sa dea o mana de ajutor la salvarea unor vieti donand sange insa nu au reusit sa ajunga la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina pentru asta, o campanie inedita le va oferi aceasta sansa. Universitatea Babes-Bolyai (UBB), in parteneriat cu Asociatia React si compania EBS Romania pregatesc o actiune de donare de sange in cadrul unei unitati mobile. 

Manifestarea se numeste “Donam impreuna, UBB da startul” si va avea loc intre 31 martie si 2 aprilie. 

“Prin campania de fata ne propunem o actiune de donare, pe durata a trei zile, in cadrul unei unitati mobile, respectiv in cadrul unui autobuz special compartimentat si dotat cu o sala de asteptare, unde se completeaza formularele inaintea consultatiei medicale, o sala de consultatii cu un mini-laborator unde se testeaza hemoglobina si glicemia, o sala cu doua posturi pentru donare si o sala unde cei care au donat pot primi un ceai sau un suc inaintea parasirii autobuzului”, anunta oficialii UBB pe Facebook. 

Unitatea mobila se va afla marti, 31 martie langa cantina din Campusul Hasdeu, iar miercuri, 1 aprilie se face donare de sange in Campusul Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (Strada Teodor Mihali, nr. 58-60). In ultima zi a campaniei, respectiv joi, 2 aprilie, unitatea se va afla la Sala Polivalenta, pe Aleea Stadionului. 

“A fost initiativa UBB, si, fiindca noi am fost foarte atenti in ultima perioada la toate evenimentele importante din oras am decis sa ii sprijinim in acest demers. Implicarea noastra presupune un act de respect pentru sustinerea comunitatii in care traim, si, daca pana acum am sprijinit manifestari culturale, sociale si sportive, acum a venit si randul unei campanii in domeniul sanatatii. E un proiect adresat tinerilor, EBS este o companie compusa in mare majoritate de tineri, asa ca am decis sa sprijinim aceasta campanie atat financiar, cat si pe partea de promovare. Daca tot suntem in coada topului tarilor europene in care se doneaza sange, ne-am propus sa facem eforturi pentru a-i mobiliza pe tineri, pe colegii nostri si pe studentii clujeni, asa ca vom sustine actiunea celor de la UBB”, a precizat Adelina Chisu, marketing Manager al EBS Romania. 

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul IT, EBS Romania este o companie NTT DATA, parte a Nippon Telegraph and Telecome Corporation (NTT), cel mai mare concern de telecomunicatii din lume.

Adauga comentariu