Campanie de strangere de fonduri pentru salvarea refugiului cu peste 800 de caini al lui Radu Termure

Iubitorii de animale din toata lumea s-au coalizat in jurul lui Radu Termure, clujeanul care are in grija peste 800 de caini si pisici, adunati de-a lungul anilor de pe strada. Pe platforma Youcaring.com se strang fonduri de aproximativ o saptamana pentru a plati chiria restanta a spatiului de pe Valea Fanatelor, grajdurile fostei ferme SC Agroindustriala Cluj SA, unde sunt adapostiti cateii. Altfel, sustin initiatorii campaniei, animalele lui Termure risca sa fie evacuate.

“De-a lungul anilor resursele lui Radu s-au terminat. Isi petrece toata ziua tinandu-i in viata pe cei 850 de caini si pisici asigurandu-le mancarea, hranindu-i si adapandu-i, cu vizitele la veterinar, ingrijire speciala pentru pui si cateii si pisicile bolnave. Radu are nevoie de ajutor ca sa-si plateasca chiria pe care nu a putut-o plati deloc anul acesta. Si-a cheltuit toti banii pe ingrijirea medicala, sterilizari, mancare si apa. Acum datoreaza proprietarului fermei 5.000 de euro, ceea ce reprezinta chiria pe aproximativ 10 luni. In ianuarie va trebui sa mearga in instanta pentru neplata chiriei: daca nu are banii sa plateasca cei 850 de caini si pisici vor fi evacuati si condamnati la moarte”, a scris Ciska Glachant, initiatoarea campaniei de strangere de fonduri, o iubitoare de animale din Franta.

Primele donatii s-au facut in 9 decembrie, iar astazi s-a adunat deja jumatate din suma. Iubitori de animale din Scotia, Irlanda, Germania, Cehia,Slovacia, Bulgaria, Belgia, Olanda, Elvetia, Finlanda, Suedia, Danemarca, SUA si Australia au pus umarul pentru ajutorarea lui Radu Termure.

“Va multumim pentru donatii, suntem foarte impresionati de grija dvs. si suntem bucurosi sa vedem ca munca lui Radu este cunoscuta in atatea tari. Radu este foarte impresonat de grija si ajutorul vostru”, se arata intr-un update.

Campania de strangere de fonduri pentru salvarea refugiului lui Radu Termure continua pentru inca 48 de zile, iar pana acum s-au strans aproape 2.800 de euro din cei 5.000 necesari.

Radu Termure nu a putut fi contactat.

In toamna anului 2012 in refugiul lui Radu Termure a izbucnit un incendiu in care au murit mai multe animale si o femeie care avea grija de ele.

Foto: Facebook

Comentarii

wuf

15.12.2014 17:55

poate trec iubitorii de animale si pe la asa zisul adapost, sa vada frumusetea si ipocrizia sistemului. e absolut sinistru, iar amaratii care traiesc in apropierea lui sunt terorizati de latraturi si mirosul care iti intoarce stomacul pe dos. si inainte de a ma injura, am si eu un caine

anne-marie groussard

22.06.2015 14:51
Cainii ca si oamenii miros!!!De latrat latra cum noi vorbim!!!!Faptul ca aveti caine nu inseamna ca meritati sa-l aveti!!!  

Adauga comentariu