Camera 123 de la Finanțele Cluj este bântuită de fantomele Nesimțirii și Lipsei de Respect față de boul de contribuabil

După decesul neașteptat al lui Mihai Costin, unii funcționari ai Finanțelor Publice și-au șters repede din comportament lecțiile de bun-simț și de demnitate pe care Costin s-a străduit să le imprime tuturor cât timp a condus instituția.

De exemplu, la camera 123 există niște doamne care au primit misiunea de a stabili care firmă se înscrie sau nu ca plătitoare de TVA, misiune pe care dumnealor au transformat-o într-una de importanță mondială.

În cretinitatea lui, legiuitorul a stabilit că e nevoie ca niște funcționari să decidă dacă o firmă neplătitoare de TVA se încadrează sau nu la a căpăta statutul de plătitor de TVA, ca și cum asta nu ar fi un beneficiu direct pentru buzunarele statului român. 

La camera 123 e jale mare dacă ajungi și nu ai haine mai scumpe sau nu ai pile. Dacă doamnele consideră că faci parte din categoria „pulimii”, te tratează cu sictir sau cu iritare, de parcă ți-ar face un serviciu de viață și de moarte dacă ar fi puțin mai amabile.

Doamnelor, treziți-vă la realitate, fiindcă nu sunteți o instituție de forță a statului român și nu aveți niciun drept să vă purtați execrabil cu contribuabilii!

P.S. Îi întrebăm și noi pe șefii de la Finanțe: e normal ca inspectorii și funcționarii de la Finanțe să îi sune pe contribuabili de pe numere anonime și să nu se prezinte la telefon? 

Comentarii

radu

29.07.2016 17:47

Astia-s frecatorii de menta = functionarii statului roman! Acestia sunt votantii comunistilor PSD!

papuasu'

30.07.2016 15:13

ma pedelici nenorocit, voi sunteti la putere in orasul asta, asa ca mai mult ca sigur ca domnisoarele neregulate, cum spune cineva mai jos, sunt foste sau actuale amante nesatisfacute de sefii lor pedelisti cu puta mica!

John John

29.07.2016 18:26

Am fost si eu pe acolo. Singura "doamna" pe care am cunoscut-o a fost sefa serviciului (care s-a si comportat ca o doamna, cred ca o chema Sabo), restul niste domnisoare nefutute si pline de aere, care nu isi stiu pe dinafara numele actual si CNP-ul... A, plus ca a trebuit sa ma ridic de 100 de ori ca o domnisorica sa isi scoata foili A4 din imprimanta inghesuita in biroul de 10 mp impreuna cu 5-6 persoane si 3-4 calculatoare + monitoare. Plus ca fac o munca inutila, s-au dat deja sentinte pe chestia TVA si au fost impotriva ANAF-ului... 

Murphy

29.07.2016 22:45

ADMIN: intamplator credem ca esti un pupincurist, sau unul din biroul acela de nesimtiti.

Murphy

29.07.2016 22:53

ADMIN: creierul tău de slugoi este un simplu coi: particip, dar nu se bagă. Deci nu am greșit, ești un pupincurist sau un mâncător de căcat din acel birou. Adică cineva plătit din banii noștri să fii un deșeu cu față umană.

Murphy

29.07.2016 23:06

ADMIN: asistatule mintal, mulțumim încă o dată pentru traficul făcut. Din partea a lor noștri ai exact aceeași dorință de cratimă care să-ți despartă buzițele, din moment ce tu nu știi cum se face despărțirea de fixațiile pe care le ai. Fericit?

clujean radu

30.07.2016 11:49

Ar trebui ca personalul angajat sa fie mai amabil cu cetatenii, iar angajatii are nu se pot ridica la standardele buneicuviinte si rabdarii in lucrul cu publicul, date frumos afara , sa-si caute de lucru in alta parte.

Adauga comentariu