Cameleonul Seplecan, de la fecior autentic la luptator ninja

Consilierul judetean Mihai Seplecan tine foarte mult la imaginea lui. A fost foarte incantat cand numele lui a fost mentionat la categoria bine-imbracati intr-un top recent. Atat de mare i-a fost incantarea incat a decis sa isi delecteze fanii, cei 5.000 de pe Facebook, cu o serie de fotografii, menite sa accentueze caracterul cameleonistic in ceea ce-i priveste vestimentatia.

Seplecan a dovedit ca poarta si straiele populare la fel de mandru precum poarta camasile colorate sau sacourile cambrate. Itarii i se potrivesc la fel de bine, precum pantalonii calcati la dunga si pantofii luciosi de la Il Passo.

Totusi, gurile rele spun ca a exagerat in vacanta de sarbatori: cum sa te pozezi cu monumentul de la Cornesti in camasa si sa faci dans fecioresc in curte in straie populare? Cea mai mare gafa, insa, spun specialistii, este purtarea unei masti de schi, doar asa, de decor. Seplecan nu are nicio poza cu schiuri, are in schimb mai multe cu masca albastra, chiar daca nici macar zapada nu era pe alocuri.

Specialistii in fashion ii transmit un “Asa Nu” consilierului, care se pregateste sa fie primarul Clujului.

Comentarii

florin

07.01.2014 12:04

asta la cat îi de bombalău nu a înțeles subtilitatea mesajului si a distribuit articolul

Cocus

06.01.2014 20:27

Ce top recent? Facut de un site cu 50 de vizitatori? Care si-a dat seama de greseala a doua zi si a revenit cu un material care arata cine e acest boschetar szeplekan, care cerseste bani de la primari penele? Szeplekan e un papitoi, un cocalar, care se imbraca in plastic cu haine colorate ciudat si neasortate. Prostul gust nu inseamna bine imbracat. Asta nu ajunge niciodata primar si nu este nici un singur motiv sa ajunga. Niciodata nu a fost supus testului electoral, a lins-o pe a lui nicoara mai intai, apoi pe a lui uioreanu, sa fie pus si el pe-o lista. A obisnuit o mana de ziaristi dezorientati sa ii preia fumigenele, asa ca a aparut in presa. Ei si? Dar nu are studii de calitate, nu are o profesie cat de cat. Banii ca si consilier juridic i-a luat fara sa presteze activitate, nici nu stie ce e aia cerere de chemare in judecata, studii la spiru. Cine la bagat in seama a facut-o ca sa-i dea cu tifla lui uioreanu. Asta e un nimeni. De fapt, asta e cel mai nimeni. Multumim lui Alin de la 14:44 pentru informatie. Va fi folosita.

a

06.01.2014 20:17

E un personaj pe val, are priza la public, nu va fie ciuda !

Klaus

06.01.2014 20:02

Ce specialisti ma !? Ce primar a Clujului !? Cine-i ma Szeplekan asta; e ceva fashion guru de care nu am auzit noi !? Atat de penibiliti ati ajuns mai pseudo-jurnalistilor !?

florin

06.01.2014 16:56

asta-i un papagal, daca ajunge primar si la comuna din cucuieti de deal, eu emigrez. asta nu leagă 2 cuvinte si nu știe scrie și citi cursiv. halal politician

Alin

06.01.2014 14:44

Ati verificat ca acest Szeplekan e in conflict de interese ?
Am vazut ca a incasat bani pe asistenta juridica pe la primarii din judetul Cluj cand el era si consilier judetean in acelasi timp. E legal sau e de competenta ANI ?
http://www.cjcluj.ro/UserUploadedFiles/File/CONSILIERI_2012/declaratii%20de%20avere/declaratie%20de%20avere%20inceput%20de%20mandat%20szeplekan%20mihai.pdf

vlad

06.01.2014 14:39

Pe mine ma surprind astia de la ziar de cluj cand scot articole bune. Doar nulitati scoateti in fata, vorba aia ce se aseamana se aduna. Success spre faliment

Corneo

06.01.2014 14:03

Sunteti chiar penibili. Ati ajuns sa ii faceti reclama astuia!? Stim ca e pe bani, dar chiar atat de penibil? Toate se intorc impotriva voastra, stati linisti. Va prevad in ritmul acesta un declin linistit, asa de inceput de an

Adauga comentariu