Cameleonii sunt zero barat pe lângă politicienii din România

Cameleonii sunt zero barat pe lângă politicienii din România care schimbă partidele de trei-patru ori pe an. Din cei 335 de deputați, jumătate au schimbat partidul cel puțin o dată din 2016 până acum. Ba nu le-a plăcut culoarea ochilor liderului de filială, ba nu le-a plăcut cum vorbesc colegii din județ sau ce gust avea cafeaua de dimineață de la grupul din Parlament.

Ce își zic „distinșii” domni? În așa condiții nu se poate și pleacă. Oscilează de la stânga la dreapta ca trestia în bătaia vântului, ceea ce nu e deloc ok în politică.

Cum vine asta că azi ești de dreapta și mâine ești de stânga? Cum adică azi îl pupi duios pe Iohannis și mâine îl scuipi între ochi pentru că ai făcut frăție cu tabăra adversă? Cum adică azi îl faci pe Ponta șobolan și mâine te milogești să te ia în partidul lui?

Eu, dacă aș avea puterea necesară, la primul semn de traseism politic le-aș pune interdicție pe viață acestor specimene. Interzicerea oricărui drept de a mai face politică într-o formă sau alta pe planeta asta și în viața asta.

Bonus, răstignire pe Palatul Parlamentului și 50 de lovituri de bici!

 

Adauga comentariu