Cam cât de nesimțită este nesimțirea autorităților locale din Cluj-Napoca? Dar a organizatorilor Untold care se laudă că au adus în Cluj-Napoca 45 de milioane de euro? Citiți și vă cruciți!

Organizatorii TOMORROWLAND plătesc un preț extrem de piperat pentru închirierea unui parc din Antwerp: 630.000 de euro fără TVA pentru două weekenduri și 395.000 de euro pentru unul. La Cluj, în 2017, organizatorii Untold au plătit, potrivit declarațiilor lui Emil Boc, undeva la 34.000 de lei (7.500 de euro) pentru închirierea parcului. Comparați și voi: 630.000 pentru 4 zile la belgieni, 7.500 la clujeni!

S-o luăm altfel: în 2017, chiria pentru 24 de ore a Polivalentei a fost de 2.545 de euro, adică echivalentul a 35 de bilete de o zi la festival. Băi, javrelor! În 2017, compania care administrează acest eveniment a realizat anul trecut încasări de 60 de milioane de lei, aproape duble faţă de 2016, arată datele de la Ministerul de Finanţe. Abia acum, cânt tot caut, văd că nu există nici o dată transparentă cu privire la încasările acestor jeguri pe 2018 și nici cât au dat ca chirii

În Antwerp, Belgia, firma organizatoare s-a obligat să investească 8,5 milioane de euro în parc până în anul 2033, iar la Cluj organizatorii Untold repară doar stricăciunile. Pun niște sămânță de iarbă și, gata. În fond vine Emil Boc cu inutilul city-manager să repare totul - chiar și în avans ca în acest an când s-au refăcut aleile și spațiul verde cu o lună înainte de Untold...

Deci, cât de gros este obrazul administratorilor orașului?

Să vii să ni-i lauzi pe cei de la Untold că dau bani pentru copiii bolnavi - bani strânși din donații de la festivalieri, nu din buzunarul nehalitului de Buta, când cei de la TOMOROWWLAND s-au angajat că investesc numai în parc 8,5 milioane de euro?!

Adauga comentariu