Călin Man, interlopul care s-a pozat cu polițiștii Alin Câmpean și ”Domnul Valer”, mare sponsor al IPJ Cluj, reținut în dosarul de proxenetism și trafic de carne

Călin Man, interlopul vedetă de la Dej, tovarășul de suflet al lui Cosmin Pop zis Șarpele, prieten de nădejde cu șeful POLIȚIEI DEJ, Alin Câmpea și cu Valer Gavrilă zis Domnu Valer, a fost reținut în urma perchezițiilor din această dimineață. Nu e o noutate celula arestului preventiv pentru Man, dat fiind că a mai trecut prin procedura aceasta în 2014 pentru dosarul de trafic de persoane cu prostituate din DEJ.

Călin Man îmbrăcat casual, alături de Alin Câmpean (dreapta), Dacian Târnovan (polițist criminalist) și Valer Gavril (rândul de jos):

A doua persoană reținută este Tudor Vlașin, fratele Dragăi, escorta de lux prinsă că l-a făcut pe un elvețian de un apartament în Cluj-Napoca, într-un cartier de lux, în valoare de 160 de mii de euro. Tudor Vlașin și Codin COCO sunt printre principalii indivizi din dosar, fiind cercetați, la fel ca Man de proxenetism. Surse din cadrul anchetei susțin că Draga a explicat anchetatorilor că banii făcuți de pe spatele clienților din europa ajungeau în conturile fratelui ei și a ex-ubitului COCO. 

În continuare anchetatorii audiază alte 9 persoane. 


Știre în curs de actualizare... 

 

Adauga comentariu