Calificarea în finala Cupei a adus optimismul la CFR Cluj: „La finalul anului sperăm să ieşim din insolvenţă”

CFR Cluj va disputa a cincea finală a Cupei României din ultimii opt ani, iar calificarea în ultimul act al competiţiei pare că va aduce şi semne bune în Gruia.

Aflaţi cu salariile la zi, potrivit preşedintelui CFR-ului, Iuliu Mureşan, jucătorii ardelenilor s-ar putea gândi la cupele europene peste două sezoane, după ce clubul are mari şanse să iasă din insolvenţă chiar în acest an.

„Sper să reuşim să ieşim din insolvenţă în acest an, pe finalul anului, după care trebuie să mai aşteptăm un an după regulamentul actual şi abia apoi putem juca în cupele europene. Îmi pare rău de situaţia în care suntem, dar am tras foarte tare încercând să rezolvăm lucrurile şi să supravieţuim, am reuşit până acum, suntem cu salariile la zi, iar lucrurile încep să se aşeze, dar nu e uşor deloc. E bine că echipa are caracter, că joacă şi sper să câştigăm Cupa României, ar fi extraordinar să văd o a patra Cupă la noi în vitrină. Cred că dacă jucam în play-off aveam şanse la titlu, însă acele depunctări ne-au afectat, pentru că e foarte greu să joci când vezi că ţi se iau puncte”, a declarat preşedintele CFR-ului, la Digisport.

Clujenii vor juca în 10 mai finala cu Dinamo, pe Arena Naţională, oficialul din Gruia făcând un apel la fani să îşi încurajeze echipa de la faţa locului. „Nu vrem să fim singuri acolo, în faţa câtorva mii de fani ai echipei adverse”, a mai spus Mureşan, potrivit CJSport.ro.

CFR-ul va începe, duminică, returul din play-out cu un meci împotriva celor de la CSMS Iaşi, tot în Gruia, care va începe la ora 18:00.

 

Adauga comentariu