Cainii eroi au facut facut show pe platoul hipermarketului Cora

Raufacatori cu pistoale, hoti, politisti inarmati pana-n dinti si droguri. Toate, prezente astazi pe platoul hipermarchetului Cora. Nu este vorba de vreun film, ci de o parada organizata astazi, cu ocazia Zilei internationale a Cainilor de Salvare, unde spectatorii au putut admira forta si disciplina unor caini cu adevarat speciali. 

Spre bucuria celor mici, cainii de politie ai Centrului Chinologic Dr. Aurel Greblea din Sibiu si cei de la Asociatia pentru Caini de Salvare Transilvania au facut astazi show pe platoul hipermarketului Cora. 

Patrupedele, impreuna cu dresorii lor, au dat dovada de calitati uimitoare,care i-au lasat pe spectatori cu gurile cascate. Politistii le-au prezentat clujenilor cateva situatii in care patrupezii se dovedesc a fi mai de ajutor decat orice arma. Raufacatorii, fie ca a fost vorba de hoti ce fura posete ori dealeri de droguri, au fost imobilizati in cateva fractiuni de secunda. 

Iar reactia publicului a fost pe masura. Sute de clujeni i-au aplaudat la scena deschisa pe dresori, dar si pe cei mai frumosi caini cu grad de locotenent. 

foto: Eugen Olariu

 

Adauga comentariu