"Caii putere" ai Europei vin la Cluj. Cluj-Napoca va găzdui în luna mai o etapă din circuitul Campionatului European de Raliuri

Cluj-Napoca va găzdui, în premieră, la începutul lunii mai o etapă din circuitul Campionatului European de Raliuri, care se va desfăşura atât pe asfalt, cât şi pe macadam. Evenimentul va avea loc în cadrul Transilvania Rally, a doua etapă a Campionatului Național de Raliuri al României. 

 „Noi ne-am propus pentru 2018, dar Raliul San Remo nu a putut să onoreze contractul cu promotorii campionatlui european și ne-au propus nouă pentru 2017, și am reușit să punem la cale acest lucru. Era un vis pentru noi, Napoca Rally Academy, să ducem nu doar ca și echipă ci și ca oraș pe harta Europei de motor sport”, a declarat pilotul Marco Tempestini.

Decat niciodata, mai bine cand se poate.

 „Am avut și noi odată mare noroc, am intrat într-o zonă de elită a motorsportului european și nici nu mai e mult până atunci, etapa de la Cluj va fi la începutul lunii mai”, ne-a informat pilotul Bogdan Marișca.

Tour European Rally se va derula între 5 și 6 mai, iar la startul întrecerii sunt așteptați cei mai importanți piloți de raliuri de pe Bătrânul Continent.

„Există un interes din partea concurenților străini să vină la Cluj; se pare că va fi un raliu foarte interesant, poate cel mai important raliu care s-a organizat vreodată în România”, dezvaluie Tempestini.

Echipa de raliuri Napoca Rally Academy şi-a prezentat, marţi, la Cluj-Napoca, piloţii şi maşinile cu care va concura în acest an.


Adauga comentariu