Cade tavanul în spitalul premiat de Iohannis. Emanuel Ungureanu: „Este un pericol iminent” VIDEO

„Acestea sunt imaginile din Clinica Chirurgie II, tavanul stă să se prăbușească, am mai filmat aici acum câteva luni, dar situația s-a înrăutățit” – cu aceste secvențe, deputatul clujean Emanuel Ungureanu prezintă secția Chirurgie II, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj. Motivul acestui demers este cât se poate de simplu: recent, președintele Klaus Iohannis a premiat două instituții medicale din municipiul Cluj-Napoca: Spitalul Județean Cluj, unde tavanul stă să cadă, și Institutul Oncologic „Prof Dr Ion Chiricuță”, acolo unde grupurile sanitare sunt lipsite de hârtie igienică și săpun lichid, iar mizeria rămâne nevăzută de managementul instituției medicale.

CITEȘTE ȘI: Emanuel Ungureanu: „Institutul Oncologic din Cluj-Napoca este "pe butuci" cu banii. Spitalul are o groază de lipsuri și datorii” VIDEO

Marți, Administrația Prezidențială a premiat cu cea mai mare distincție aceste instituții medicale din Cluj-Napoca. 

Cel puțin ipotetic, clădriea Clinicii Chirurgie II urmează să intre în reparații. 


„Risc major să pice tavanul pe secția Chirurgie 2 din Spitalul Județean Cluj!

Managerul acestei instituții și acest spital în ansamblu, au fost premiați marți de către președinte pentru performanțe.

Îi felicit din nou dar rog autoritățile în drept să creeze un perimetru în jurul tavanului care stă să se prăbușească, să nu se întâmple o nenorocire”, notează Emanuel Ungureanu pe pagina sa personală de socializare.

”Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de decorare a unor instituţii din domeniul medical”, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistenţă medicală, precum şi pentru rezultatele obţinute în perfecţionarea actului medical, preşedintele României a conferit:

Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Mare Ofiţer Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca.

Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca.

 

 

sursa capturi/video: Emanuel Ungureanu pagina personala de Facebook

Adauga comentariu