Cadavrul unui bărbat, găsit de doi adolescenți VIDEO

În plină pandemie de coronavirus, moartea suspectă a unui bărbat, a cărui cadavru a fost descoperit plutind în apele Someșului, nu pare să fi trezit suspiciunile autorităților. Incidentul este cu atât mai misterios cu cât cadavrul victimei a fost găsit chiar de doi adolescenți, care nu au ezitat să filmeze întreaga scenă. 

Nefericitul accident a fost înregistrat cu câteva zile în urmă, mai exact sâmbăta, dar din păcate, moartea suspectă a unui bărbat în vârstă de cca 70 de ani nu a încăput în informarea oficială IPJ Cluj sau, poate, doar a fost trecută cu vederea. 

Cert este că la aproape o săptămână de la înregistrarea cazului, autoritățile continuă învestigațiile:

„Autospeciala noastră a fost alertată în jurul orei 19.20, împreună cu un echipaj SAJ.

Bărbatul în vârstă de cca 70 de ani nu a putut fi resuscitat.

A fost scos de către echipajul de pompieri și predat IML”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj la solicitarea Ziar de Cluj.


Și reprezentanții poliției clujene au revenit cu clarificări:

„La data de 4 aprilie a.c, polițiștii din cadrul Politiei municipiului Cluj- Napoca au fost sesizati despre faptul ca, pe albia râului Somes, din cartierul clujean Grigorescu a fost observat cadavrul unui bărbat.

Din verificările efectuate de polițiști, este vorba despre un bărbat, in varsta de 76 de ani, din Cluj-Napoca.

La fata locului, pe trupul bărbatului nu au fost observate urme de violenta. Se efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor in care s-a produs acest eveniment, cercetările fiind in desfășurare sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpa”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj. 

Adauga comentariu