Cadavrul unei femei, găsit în Someș. Anchetatorii încearcă să o identifice

UPDATE: 

„În jurul orei 12.55, o persoană a sesizat Poliția municipiului Cluj-Napoca cu privire la faptul că pe cursul râului Someș, în apropierea străzii 1 Decembrie 1918, a observat trupul unei persoane.

Echipaje de polițiști și specialiști criminaliști s-au deplasat cu operativitate la locul indicat de apelant. Au fost demarate activitățile în vederea stabilirii identității  persoanei,  a modului și împrejurărilor în a survenit decesul acesteia. În urma verificărilor preliminare s-a apreciat faptul că este vorba despre o femeie de aproximativ 50-60 de ani”, arată cei de la IPJ Cluj. 

„A fost dislocat un echipaj de pompieri cu o barcă de salvare și un echipaj SMURD. S-a intervenit pentru a scoate femeia de cca 60 de ani din apă, fiind în apropierea malului, însă aceasta prezenta rigidități cadaverice, fără posibilități de resuscitare”, explică cei de la ISU Cluj.

Trupul neînsuflețit al unei femei de vârsta a treia a fost găsit în râul Someș, în apropierea străzii 1 Decembrie 1918. Anchetatorii s-au deplasat la locul indicat prin apel la 112 și au demarat cercetări pentru a stabili împrejurările în care acesta și-a pierdut viața. 

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, printre care și specialiști criminaliști.

Lânga cadavrul acesteia a fost găsită o geantă fără acte, motiv pentru care identitatea acesteia nu este cunoscută.

Sursele susțin că este vorba despre o femeie de aproximativ 60 de ani. 

Adauga comentariu