Cadavrul unei femei, descoperit de un trecător pe o stradă din Cluj-Napoca! Poliția a fost chemată de urgență

Un clujean a făcut o descoperire macabră pe strada Fabricii de Chibrituri. Omul a descoperit un cadavru al unei femei și a alertat autoritățile. Cetățeanul, vizibil afectat de situație, ne-a mărturisit că femeia a zăcut moartă, cel mai probabil, ore bune până a fost găsită: „Era mov la fața si uda toata [😭]”. 

„La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 07.30, un bărbat a sesizat prin SNUAU 112 Poliția municipiului Cluj-Napoca despre faptul că în timp ce se deplasa pe str. Fabricii de Chibrituri a observat cadavrul unei persoane de sex femeiesc după gardul împrejmuitor al unui teren.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Poliţiei Mun. Cluj Napoca pentru verificarea aspectelor sesizate și pentru cercetarea împrejurărilor în care a survenit decesul femeii. Pe corpul femeii nu au fost observate urme vizibile de violență; trupul acesteia a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei exacte a decesului.

Până în prezent nu s-a reușit stabilirea identității persoanei. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de „ucidere din culpa. Se fac investigaţii, verificări şi activităţi informativ-operative în vederea stabilirii imprejurărilor concrete care au dus la decesul victimei şi cu privire la identificarea acesteia”, au transmis reprezentanții IPJ, la solicitarea Ziar de Cluj. 

 


 

 

Adauga comentariu