Cadavru descoperit sub un pod din Apahida. Cauza decesului rămâne necunoscută

În vecinătatea podului de peste Valea Petii, la intrare în comuna Apahida, a fost identificat cadavrul unui bărbat. Incidentul a fost înregistrat în seara zilei de ieri, iar mai mulți reprezentanți ai Poliției clujene, împreună cu un procuror criminalist, s-au deplasat la fața locului pentru investigații.

”La fața locului a fost identificat un bărbat, de circa 60-70 de ani. Decesul acestuia a fost constatat de către un echipaj de ambulanță. De asemenea, la activități au participat și polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca și ai Secției 2 Poliție Rurală Apahida.

În urma examinării sumare a cadavrului, nu au fost observate urme de violență. Trupul acestuia a fost transportat la I.M.L Cluj pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei exacte a decesului”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție prin intermediul unui comunicat.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea identității bărbatului și a împrejurărilor exacte în care a survenit decesul acestuia, fiind înregistrat un dosar penal privind fapta de ucidere din culpă, infracțiune prevăzută de Codul penal.

 

Adauga comentariu