Ca urmare a sesizării Ziar de Cluj, DSP a amendat magazinul alimentar din fosta Gară Mică „pentru neefectuarea corespunzătoare a manoperelor de curățenie și dezinfecție”

Ziar de Cluj a semnalat în 11 martie mizeria din jurul clădirii cunoscută clujenilor drept „Gara Mică”, unde funcționează în prezent un supermarket.

Citiți mai multe detalii aici: Ce să caute coronavirusul în mizeria noastră? Rahat și gunoaie în zona de recepție marfă a supermarketului din fosta Gară Mică

Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj a efectuat un control în această locație, amendând operatorul economic pentru neefectuarea corespunzătoare a manoperelor de curățenie și dezinfecție:

„Urmare petitiei dumneavoastra inregistrata la Directia de Sanatate Publica a Judetului Cluj sub nr. 2783112.03.2020, cu privire la conditii de igiena necorespunzatoare in perimetrul Magazinului alimentar din Cluj-Napoca, statia CF Cluj-Napoca scurt parcurs, pendinte de SC Artima SA, si avand in vedere Procesul-verbal de constatare nr. 24803/12.03.2020, va comunicam urmatoarele:

Cu ocazia controlului efectuat de inspectorii Directiei de Sanatate Publica a Judetului Cluj s-a constatat neamenajarea corespunzatoare a unui punct gospodaresc pentru care s-a acordat termen de amenajare 30.03.2020.

Pentru neefectuarea corespunzatoare a manoperelor de curatenie si dezinfectie de la nivelul unitatii agentul economic a fost sanctionat contraventional cu amenda conform HGR nr. 857/2011.”

În condițiile actuale, în care sănătatea publică este pe primul plan, ar trebui cu toții, atât cetățenii, cât și operatorii economici, să fim mai responsabili în privința asigurării celor mai bune condiții igienico-sanitare în locurile unde ne desfășurăm activitatea.

Adauga comentariu