Că eurodeputatul „Daneel” nu suportă critica o ştim. Nu ştim (doar bănuim) de unde a încasat el gaze în figură să poata să presupună cum este

Daniel Buda a fost luat la întrebări pe pagina sa de Facebook cu privire la modul în care a votat Parlamentul European la rezoluţia privind situaţia democraţiei din România. Că persoana care l-a luat la refec înţelege în felul său democraţia şi rolul şi scopul unui parlamentar european în UE, este o altă problemă – e dreptul acestuia să aibă un punct de vedere şi să şi-l exprime public, pe o pagină publică. Nu înţelegem arţagul eurodeputatului „Daneel” (după cum îl mai alintă prietenii), lipsa de argumente inteligente la acuzele care i s-au adus şi apelul justificativ la situaţii pe care nu are cum să le justifice.

De exemplu, replica „dacă aţi fi luat gaze de la jandarmi” ca argument justificativ venit din partea lui Daniel Buda ne lasă cu ochii plânşi şi imaginaţia deschisă. În primul rând că toată lumea ştie că Buda, pe o scară a curajului şi asumării de la 1 la 10 (în care 1 e reprezentat de un iepuraş surprins noaptea pe câmp între farurile tractorului şi 10 ar fi un tigru în plin salt către vânătorul său), ar fi notat cu ZERO. Apoi singurele gaze pe care le-a încasat el în figură ar fit pe la şedinţele în care ar încerca să-şi menţină poziţia eligibilă pe lista de la europarlamentarele din 2019. Aşa că..., despre ce gaze ar putea fi vorba pentru a le aduce ca argument?

Dar cel mai tare ne-am întristat să aflăm că am avut din nou dreptate şi că Ţara Moţilor este cea mai agresivă ţară din Europa. A început cu vreo 4 sau 5 sate pe bazinul superior ale râurilor Arieș și Crișul Alb. În scurt timp s-a extins cuprinzând porțiuni consistente din actualele județe Alba, Arad, Bihor, Cluj și Hunedoara. În Cluj, de exemplu, a cucerit Huedinul încă din deceniul trecut, iar acum, aflăm de la geograful Daniel Buda că e şi „dimprejurul Clujului”...

Deh, geografia e vie, în plină transformare şi expansiune, dar asta nu justifică faptul că Buda ia la refec un om pe care-l reprezintă INDIFERENT DE OPINII, SEX, CULOARE POLITICĂ, NAŢIONALITATE, RASĂ şamd în Parlamentul Europei.

Vorba celui cu care s-a certat: „Sincer, m am aşteptat la răspunsuri mai inteligente de la un europarlamentar... eram curios cum îşi justifică votul împotriva propriei ţări, dincolo de prostiile pe care le fac ăştia la guvernare, nişte pereni înlocuibili prin vot... din păcate răspunsurile acestea le puteam primi de la orice postac rezist”.

Adauga comentariu