Că Boc insistă să dea COVID Clujului e una, dar cum stau ghiocel ”la discuții” autoritățile de forță ale județului e chiar îngrijorător!

Prin urmare toată lumea raportează intrarea în valul patru al infectărilor cu COVID-19, varianta Delta, cu mii de îmbolnăviri zilnice, dar Cluj-Napoca, sub înalta indiferență a lui Emil Boc, se pregătește de Untold. Pregătirile ”sunt în toi”.

Nu numai că sunt în toi, dar pentru un eveniment privat se mobilizează instituțiile județene și locale de forță ale statului să-i pună plodului de sereist din Alba serviciile de pază și protecție la picioare.

Cine spumele mării e individul acesta de fac toți sluj în fața lui, ar trebui aflat. Cum ar trebui aflat pe banii cui au discuții despre organizarea unui eveniment privat instituțiile de forță ale statului român, convocate la ”ședință”, una găzduită de ”Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj, alături de autoritățile locale și naționale implicate în buna desfășurare a evenimentului.”

O fi fiind Summit NATO cu ocazia nominalizării președintelui Iohannis la președinția acestei organizații și nu știm noi - de trebuie implicare și ”colaborare intensă” din partea autorităților locale și naționale pentru buna desfășurare a evenimentului?

”La ședință au participat reprezentanți ai Jandarmeriei Române, ai Prefecturii județului Cluj, Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Direcției de Sănătate Publică Cluj, Oficiului pentru Protecția Consumatorului Cluj, Primăriei Cluj-Napoca, STS și SRI.”

Auzi, băi, și STS și SRI..., să nu cumva să se fure stick-urile cu muzică, probabil.

 

UPDATE: De exemplu, numărul de contaminări cu COVID-19 în Franţa în ultimele 24 de ore a urcat la 18.000 în comparaţie cu sub 7.000 în săptămâna anterioară, a anunţat cu îngrijorare ministrul sănătăţii, Olivier Véran, în opinia căruia, această creştere, cauzată de varianta Delta, este neobişnuită, informează AFP.

''Am cifrele de contaminare din ultimele 24 de ore din ţara noastră (...). Ieri am ajuns la 18.000 de contaminări în doar 24 de ore'', a spus ministrul adresându-se Adunării Naţionale.

Acolo e o urgență națională care necesită adresarea ministrului către Adunarea Națională pentru a găsi soluții de stopare a infectărilor, în Cluj-Napoca niște sluguțe ale unui plod de sereist din Alba stau ghiocel să discute cum să-i umple teșchereaua plodului pe sănătatea clujenilor.

Adauga comentariu