C-BLOCK vine în club NOA pentru un show de zile mari

Dacă e Retro Party, așa să fie! După succesul avut cu Dr. Alban, clubul NOA vine cu o altă surpriză pentru clujeni. C-Block concertează în  NOA, pe 16 martie. C-Block este una dintre cele mai cunoscute și iubite trupe din Europa, în anii '90.

Fanii C-Block au în sfârșit ocazia de a participa la concertul celei mai de succes trupe hip-hop din Europa, după 1990.

Cu melodii precum  „So Strung Out”, „Shake Dat Azz”, „Time Is Tickin' Away”, dar și altele,  la fel de celebre, organizatorii evenimentului promit un adevărat spectacol.

Biletelepot fi achiziționate de la club NOA în serile de luni, joi, vineri și sâmbătă,  între orele  22.00 - 05.00.

Reprezentanții NOA  anunță că tariful biletelor, până în data de 15 martie, este de 30 de lei. În ziua concertului acestea vor putea fi achiziționate la  prețul 50 de lei.

Clubul NOA  este singurul local din oraș care a adus până acum în fața clujenilor o parte din cei mai iubiți artiști  autohtoni și internaționali. Oficialii clubului spun că nu se vor opri aici și le vor pregăti petrecăreților și alte surprize de talie internațională.

Nu uitați! Dacă e vineri, e mega show, e NOA's SPRING PARTY. Afară ninge, dar petrecerile de la NOA dau startul oficial al primaverii și topesc zăpada.

Adauga comentariu