Buta de la Untold e disperat! N-a putut suge bani de la Guvern și acum mută mai încolo festivalul

Marea revelație a acestei veri Untold Odyssey a demarat în forță...cu o amânare. Noul festival sub umbrela Untold, ce urma să aibă loc cinci zile pe un vas de croazieră, a fost reprogramat din iunie în septembrie. Probabil că cei 2000 de euro ceruți de organizatori nu au fost oferiți de prea mulți. 

În lipsa unei finanțări de la Guvern, Buta a rămas cu buza umflată și a fost nevoit să amâne Untold Odyssey. Nici pandemia nu pare să se dea plecată și să îl lase să își organizeze festivalurile. Degeaba se agită el și îl ceartă pe Arafat, adevărul e că foamea de bani îl împinge să vândă bilete la festivaluri care cel mai probabil nu vor avea loc. Iar Arafat, l-a ghicit imediat și l-a criticat pentru această acțiune de a vine bilete, pentru ca mai apoi să nu le mai dea oamenilor banii înapoi.

E de înțeles disperarea lui Buta de a face rost de bani de la Guvern pentru că în septembrie va trebui să le dea banii înapoi celor care și-au luat bilete pentru festivalul din 2020, asta dacă nu va reuși să organizeze festivalul UNTOLD în acest an. Cel mai probabil însă, îi va duce cu zăhărelul și cei care nu au plătit taxa de schimbare a biletului nu vor mai vedea banii. Doar nu degeaba s-au străduit anul trecut să îi convingă pe toți să își schimbe biletele în vouchere anytime.

Pe site-ul Untold Odyssey apare anunțul potrivit cărora, cele mai ieftine bilete, cele de 1500 de euro au fost epuizate. Organizatorii au cerut un avans de 50% din valoarea biletelor la rezervarea lor. Deisgur că dacă nu îți convine modificarea de dată, poți să anulezi, doar că vei pierde bani, organizatorii urmând să rețină o taxă.

Ai vrut să mergi la Untold Odyssey în vară, ți-ai luat țeapă. NU se mai organizează decât la toamnă. Nu îți convin noile date, ghionion, anularea călătoriei se face tot pe banii tăi. 

 

Adauga comentariu