Burse in valoare de 60.000 euro la EMBA-ul 100% britanic din Cluj-Napoca

S-a dat startul inscrierilor pentru bursele de studii la EMBA University of Hull, pentru  a  urma  cursurile  care  incep  in  aceasta  toamna.  In valoare totala  de 60.000 euro, cele patru burse  sunt acordate de University of Hull (Marea Britanie), SIF Moldova, Electrogrup, Banca Transilvania, Ziarul Financiar si de Biziday.

Fiecare bursa are valoarea de 15.000 de euro si acopera taxele pentru ambii ani de studiu. Inscrierea pentru aceste burse se realizeaza online, pe site-ul Ziarul Financiar, in perioada 14 – 25 septembrie si Biziday in perioada 16 – 29 septembrie. Cerintele sunt urmatoarele: trei ani de experienta in management, dupa terminarea facultatii; diploma de licenta, obtinuta cu rezultate foarte bune; cunoasterea limbii engleze la nivel avansat.

EMBA dublu acreditat international EMBA University of Hull a fost lansat in Cluj Napoca in luna februarie a acestui an. Cursurile sunt sustinute de profesori din Marea Britanie, de la University of Hull, iar diploma de absolvire este internationala. Admiterea, curricula, predarea cursurilor si examinarile sunt dupa modelul britanic, similar scolilor de business deschise de University of Hull in Hong Kong, Singapore, Bahrain si Oman. Din prima generatie de cursanti ai EMBA University of Hull, din  Cluj-Napoca, fac parte  aproape 30 de persoane din top managementul si middlemanagementul unor companii din domenii precum financiar-bancar, energie,comert, inginerie, tehnologie, IT, resurse umane etc.

EMBA University of Hull este acreditat international atat de AMBA (TheAssociation of MBAs), cat si de AACSB (The  Association to Advance Collegiate Schools of Business). Pe langa aceasta campanie, este in plina desfasurare etapa de inscriere si de admitere la scoala de business, toate detaliile fiind disponibile pe siteul EMBA.

Pentru demararea acestei initiative, le spunem Jos Palaria! realizatorilor EMBA University of Hull.

Adauga comentariu