Bunurile Aurei Ion, decedata in accidentul aviatic din Apuseni, sunt de negasit. Familia crede sunt interese in tainuirea dovezilor din telefonul mobil al acesteia

Familia Aurei Ion, studenta decedata in urma cu un an in accidentul aviatic din muntii Apuseni, acuza autoritatile de tergiversare. Bunurile fetei, printre care si telefonul mobil, sunt de negasit, iar autoritatile arunca responsabilitatea dintr-o curte in alta.

''Familia Aureliei Ion, prin avocat Laura Beleca, continua sa caute raspunsuri cu privire la imprejurarile in care au disparut bunurile aflate in posesia tinerei studente la medicina in momentul cumplitului eveniment, in acest sens cerand Parchetului sa cerceteze sustragerea acestor bunuri", arata familia intr-un comunicat de presa.

Acestia acuza autoritatile de fuga de raspundere, avand in vedere ca timp de un an nu au primit un raspuns concret vizavi de ce s-a intamplat cu bunurile fetei.

"Desi plangerea a fost adresata, conform procedurilor in vigoare, Parchetului competent in solutionarea faptelor reclamate, respectiv Parchetului de pe langa Judecatoria Turda, acesta a declinat competenta in favoarea Parchetului de pe langa Judecatoria Campeni care, la randul sau, declina competenta in favoarea Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj, dandu-ne senzatia ca, procurorii nu reusesc sa se hotarasca cui apartin fraiele decizionale sau poate ca, de ce ne-ar mira, se doreste pasarea responsabilitatilor sau, am putea chiar vorbi despre fuga de raspundere. In ciuda demersurilor repetate, de a avea acces la dosarul cauzei, demersuri efectuate inca din luna decembrie 2014, Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj isi mentine aceeasi atitudine abuziva, de refuz. In aceste conditii si pentru ca plangerea a fost inregistrata la Parchet inca din noiembrie 2014, Familia Ion este obligata sa-si caute singura dreptatea, intreprinzand propria-i investigatie pentru a descoperi ce s-a intamplat in realitate cu bunurile Aurei si, totodata, pentru a elucida carui fapt se datoreaza tacerea autoritatilor", se mai arata in comunicat.

Mai mult decat atat, familia crede ca tacerea autoritatilor se datoreaza unor interese ascunse.

"Printre lucrurile Aurei se afla si telefonul sau mobil, acesta fiind de negasit. Faptul ca Parchetul treneaza solutionarea plangerii si solutionarea cererilor ce i-au fost adresate in acest dosar, poate sa conduca cu gandul ca in telefon sunt stocate date importante de la momentul producerii accidentului si persoane interesate in tainuirea lor'', se arata in comunicatul de presa remis de catre avocata familiei Ion.

Foto: realitatea.net

Adauga comentariu