BUNUL SIMȚ E FACULTATIV ÎN PRIMĂRIA DE CUMETRIE CLUJ-NAPOCA: Angajații nevaccinați se duc la serviciu la fel ca agajații vaccinați, fără a fi nevoiți să se testeze sau să ia măsuri în plus

Primăria Cluj-Napoca susține, prin vocea viceprimarului Dan Tarcea, că are 75% dintre angajați vaccinați împotriva Covid-19. SURPRIZA vine când Ecolul lui Boc declară senin că și ceilalți, nevaccinații, merg la serviciu la fel ca agajații vaccinați, fără a fi nevoiți să se testeze sau să ia măsuri în plus.

Dar noi știm că BUNUL SIMȚ ȘI LOGICA BUNULUI SIMȚ SUNT FACULTATIVE ÎN PRIMĂRIA DE CUMETRIE A MUNICIPIULUI CLUJ-NAPOCA. De ce ne-am mai mira?

Chipurile, cei nevaccinați nu sunt discriminați și se aplică legile naționale.

„Ultima dată când am făcut această evidență (a celor vaccinați - n.n.), a rezultat că peste 75% dintre persoanele care lucrează în Primăria Cluj-Napoca sunt vaccinate împotriva Covid-19. Media națională este în jur de 35%, la noi e dublu față de ea. Ceilalți nu sunt discriminați absolut deloc, fiindcă nu există așa ceva în Primăria Cluj-Napoca. Vin la serviciu la fel ca și ceilalți. Nu s-a făcut niciun fel de presiune pe ei. Din contră, noi le-am recomandat și le-am spus care sunt opțiunile, ce pot să facă pentru a se proteja”,  a anunțat viceprimarul Dan Tarcea din fața unui microfon prietenos (adică plătit din bani publici, să nu fie deranjat cu întrebări incomode) dintr-o emisiune radio.

Deși în prezent se iau măsuri în unele domenii pentru a impune vaccinarea sau testarea, în Primărie se poate lucra fără probleme atât fără vaccin, cât și fără test.

„Nu se testează în Primărie, pentru că noi aplicăm legile naționale. Nu putem să facem alte legi peste cele naționale. În momentul în care va exista o astfel de lege, ca fiecare persoană care intră acolo să fie vaccinată sau neapărat testată, atunci vom aplica și noi regulamentul stabilit de către instituțiile abilitate”, a adăugat Tarcea.

 

Adică impui restricții plătitorilor de taxe și impozite nevaccinați - care trebuie să se testeze ca să-și cumpere o pâine, dar funcționărimii tale îi dai posibilitatea să devină focar de infecție și răspândire de COVID-19. Multă nesimțire îți trebuie să nu realizezi acest lucru!

Adauga comentariu