Bulevardul 21 Decembrie a fost modernizat cu dale de granit pe alocuri imaginare

Lucrările de modernizare pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 au început în 15 martie 2021, iar finalizarea, în 2022, a acestui obiectiv de investiții de importanță majoră este pe primul loc între prioritățile Primăriei Cluj-Napoca.

Principalul obiectiv de investiții al municipalității cu finalizare anul acesta pare a fi acum pe ultima sută de metri. S-a turnat asfaltul, s-au montat dalele de granit, pietonii și mașinile circulă agale, iar muncitorii și utilajele s-au retras. Așa că Ziar de Cluj a vizitat astăzi noul și modernul bulevard al Clujului, care pare, așa cum am fost deja obișnuiți, o investiție aparte, în premieră națională, poate chiar și mondială!

Dalele de granit nu au fost montate oricum pe trotuare, ci, pe întreaga lungime a străzii, pe ambele părți ale drumului, ele sunt poziționate ca un puzzle incomplet. Imaginația călătorului clujean ”smart” este invitată astfel să recompună peisajul urbanistic cu dale virtuale, inexistente la modul concret:

De-asta ne numim oraș ”smart”, fiindcă, pentru ca să vedem cât de fain e la Cluj, trebuie să ne punem mintea la contribuție! O dală reală, una imaginară, astfel se compune modernismul urbanistic clujean în anul de grație 2022!

Adauga comentariu