BULETIN INFORMATIV. Dragi tovarăși și prieteni! Anunțăm cu mândrie soluționarea incidentelor de către bravii noștri jandarmi, întru spiritul legii și al normelor de conduită socială

Presat de Ziar de Cluj și NCN, compartimentul de „informare, relații publice și cu publicul” a răspuns în cel mai comunist mod cu putință solicitărilor noastre.

Se pare că domnul comandant Sebastian Clițan și-a pus la treabă subalternii, care au redactat un „comunicat”, însă elucubrațiile și minciunile gogonate expuse într-o pagină A4 ne întristează peste măsură. 

Redăm integral comunicatul, pentru a nu se pierde prețioasa informație transmisă muritorilor de rând din turnul de fildeș al Jandarmeriei.

„JANDARMERIA – O FORŢĂ PENTRU SIGURANŢA TA”
  BULETIN  INFORMATIV 
   Cluj-Napoca, 11 iunie  2019  
În urma  apariției în spațiul public a informației potrivit căreia o familie cu un copil minor ar fi avut de suferit în urma intervenției legale de restabilire a ordinii publice , de la finalul meciului de fotbal dintre echipele FC U Cluj și FC Hermannstadt Sibiu, compartimentul de informare și relații publice al Grupării de Jandarmi Mobila „ Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca face următoarele  precizări:
                 În urma incidentelor provocate de suporterii de la finalul meciului de fotbal, soldate cu rănirea gravă a unui reprezentant al echipei de dialog a jandarmeriei, a fost necesară intervenția de restabilire a ordinii publice, fiind folosite mijloacele din dotare, inclusiv substanțe iritant-lacrimogene.
               Precizăm că soțul femeii se afla în grupul suporterilor violenți, care a fost dispersat de jandarmi, iar comandantul dispozitivului a dat ordin ca femeia împreună cu copilul să fie scoși într-o zonă de siguranță a stadionului. Reprezentanții jandarmeriei i-au condus în siguranță pe cei doi în zona terenului, acolo unde se afla și o ambulanță.
               Reamintim că, în aceste situații , cei aflați în zonele în care s-a dispus o intervenție de restabilire a ordinii publice, trebuie să părăsească de urgență zona delimitându-se de acțiunea celor violenți.
              De asemenea, se impune precizarea referitoare la echipamentul colegului nostru accidentat. Acesta nu purta casca de protecție, întrucât el făcea parte din echipa de dialog, structură a cărei misiune este aceea de a încerca sa detensioneze situațiile cu potențial agresiv prin comunicare cu cei implicați în astfel de incidente.
              În final, mulțumim polițiștilor clujeni care au reușit identificarea, în scurt timp a suporterului care a aruncat cu un scaun în direcția forțelor de ordine. Suporterul V.O. de 27 de ani a fost reținut pntru 24 de ore.
              Totodată, punem la dispoziția, organelor de anchetă toate infomațiile în vederea identificării și tragerii la răspundere a celor care au produs acte de violență și încurajăm comportamentul civilizat al tuturor suporterilor care participă la manifestări sportive.  
COMPARTIMENTUL  INFORMARE,  RELAŢII  PUBLICE  ŞI  CU  PUBLICUL”.

Pe scurt, pentru cei ce nu au răbdare să citească aberațiile celor care ar trebui să protejeze oamenii, Jandarmeria pune sub semnul întrebării faptul că femeia însărcinată, împreună cu fiul de 2 ani și cu soțul ar fi „avut de suferit”. După care, ca în filmele cu proști, anunță triumfal cum femeia a fost salvată de către un „comandant”, timp în care soțul acesteia făcea parte din grupul de huligani pregătiți să dea foc planetei. Cum era de așteptat, nu au greșit cu nimic, iar suporterii sunt niște huligani care merită cu vârf și îndesat să inhaleze gaz lacrimogen. ​Felicitări tovarăși, partidul ar fi fost mândru de voi.   

Adauga comentariu