Bugetarii de la inspectoratul scolar nu o duc rau: din salarii modeste, isi cumpara case si apartamente

Angajatii Inspectoratului Scolar Judetean Cluj, desi au salarii modeste, au mare parte dintre ei apartamente, case si masini in proprietate. Unii o duc atat de bine incat au acordat chiar si imprumuturi. Altii au reusit sa-si cumpere masini scumpe din salariul de bugetar.

Inspectorul general Valentin Cuibus a acordat, anul trecut, un imprumut de 180.000 de lei, unui anume Cornel Crisan.  El a castigat, anul trecut, peste 44.000 de lei de la inspectorat. Sotia lui este, insa, cea care aduce cei mai multi banii in casa. Daiana Theodora Cuibus a castigat aproape 50.000 de lei, in 2013, pentru activitatea didactica de la UBB Cluj. Pe langa aceasta, a mai castigat peste 53.000 de lei, pentru activitatea de expert proiect POSDRU, tot la universitatea clujeana.
Cei doi soti au un autoturism Jeep Compass, un apartament si o casa in Cluj-Napoca si o cabana la Iara.

Mariana Pop, inspector general adjunct, detine opere de arta in valoare de 25.000 de euro. Ea a avut un salariu de 3.000 de lei pe luna. Aproximativ aceeasi suma a castigat-o si sotul ei, Vasile Daniel Pop, de la Universitatea de Arta si Design.

Peter Tunde, celalalt inspector adjunct de la ISJ Cluj, are in proprietate doua apartamente si o casa in Cluj-Napoca, dar si un Mitsubischi Pajero. Peter Tunde a vandut, anul acesta, o masina cu 5.700 de lei. Ea a avut venituri salariale de peste 44.000 de lei, anul trecut.

Inspectorul scolar Anca Hodorogea si-a cumparat, anul trecut, un apartament de 60 de metri patrati in Cluj-Napoca.Anul acesta, ea a mai vandut un apartament in Turda, cu 85.500 de lei, dar si o masina, pentru 1.300 de euro. A avut un venit de 36.000 de lei de la inspectorat.

Si Luminita Chicinas a reusit sa-si cumpere, din salariul de bugetara, un Renault Clio nou, fabricat in 2014. Ea mai are doua masini, o Dacia Solenza si un Renault Megan. Inspectorul scolar a castigat, anul trecut, 44.600 de lei de la ISJ Cluj si 4.000 de lei de la Casa Corpului Didactic, pentru activitatea de expert stiintific si formator proiect.

Laura Ionescu, psiholog si inspector scolar, detine nu mai putin de cinci apartamente cumparate impreuna cu sotul ei, in Cluj-Napoca. Asta, din salariul de 2.500 de lei, lunar.

Camelia Berekmeri, consilier financiar la ISJ Cluj, detine nu mai putin doua apartamente in Turda, dar si doua case, ultima mostenita in 2013. Angajata mai are doua masini, o Dacia Logan si o Mazda. Asta, in timp ce venitul ei anual nu depaseste 30.000 de lei.

Si inspectoarea Amalia Gurzau s-a ales, anul trecut, cu un apartament de peste 100 de metri patrati in Cluj-Napoca, prin “partaj voluntar”. Ea este sotia parlamentarului Adrian Gurzau. In timp ce angajata a castigat de la inspectorat putin peste 23.000 de lei in 2013, deputatul PMP a avut o indemnizatie anuala de 55.000 de lei. 

Consilierul Ana Dacin are o avere de invidiat. Patru terenuri in Gilau si Copaceni, judetul Bihor, un apartament in Cluj-Napoca, o casa in Gilau si o alta casa in Copacel, judetul Bihor. Aceasta mai are si trei masini, doua Dacii si un Ford Fiesta. Ana Dacin a avut si un venit frumusel anul trecut. De la inspectorat si de la Palatul Copiilor din Cluj a castigat, cumulat, peste 57.000 de lei.

Comentarii

crocodilu' ardelean

06.07.2014 14:48

 Ioana,  un copy / paste de amorul artei,  ca tot il avem pe Impecabilul pRIM sINISTRU'  in topul sondajelor...." Mariana Pop, inspector general adjunct, detine opere de arta in valoare de 25.000 de euro. Ea a avut un salariu de 3.000 de lei pe luna. Aproximativ aceeasi suma a castigat-o si sotul ei, Vasile Daniel Pop, de la Universitatea de Arta si Design."si acum putina matematica:Cumulat sotul  si socrul Marianei Pop au vre-o 80  de ani de pictura, adica25000:80 =  312,5 euro  pe an   sau   0.85 euro  pe zi.  Asta socotind ca vopselele, panzele si ramele le-au primit  gratis   -  de la guvernele Petru-Groza pana la Impecabilul ponta sa zicem...Asa ca acele opere si suma de  25000 de euro adunate in 8 decenii de pictura nu mi-i se par chiar asa de scandaloase ...Ma gandesc cu  simpatie la operele domnului nASTASE aDRIAN,  adunate in muuuult mai  putini  ani,  oare cit or valora ???    Oricum nu-i prima nici  ultima data cind sub un titlu din asta  OTV-ist amestecati  mere cu pere...Cu stima  TGV   

Protonic

07.07.2014 14:00

ALO Smecheru crocodil. Nu asa se fac calculele in arta, fa si tu macar o observatie pertinenta si nu uita ca oamenii mai au si mosteniri, donatii etc.

Punisher

16.11.2017 14:22

Nu doar bani ci si multa influenta. Luni in 20.11 fiica doamnei Dacin, Dacin Maria Ioana va sustine concurs la umf cluj chirurgie 2 pe post de secretar si deja e cunoscuta ca si castigatoare iar ceilalti invata ca prostii degeaba. Acelasi post a mai fost scos si acum o luna dar nu s-a ocupat insa acum au schimbat si bibliografia adaugand codul muncii pentru a o avantaja avand in vedere ca a mai dat pe alte posturi in administratie unde se cerea acesta. Rusine. Asa sa va ajute D-zeu!

Avenger 1

20.11.2017 20:18

Ai dreptate i-au da 50 puncte la scris  cat sa o tina in concurs. Sigur fac o diferenta mare la interviu si ea va lua. Asa noroc sa aiba!

Adauga comentariu